Hunvald-blog

0. Előszó helyett

2016. július 09. - HunvaldBlog

09.jpgTisztelt Érdeklődők, kedves Olvasóink!

Több mint négy éve, 2012. március 10-én indult el az a blog, mely Hunvald ügy címen elsősorban a Hunvald György ellen folyó (az erzsébetvárosi, zuglói tanácsadói szerződésekkel kapcsolatos) „ügy” – és persze más „fura ügyek” – eseményeit és furcsaságait taglalta. A közelmúltban azonban megszületett a Kúria azon végzése, mely hatályon kívül helyezte a Fővárosi Törvényszék elsőfokú és a Szegedi Ítélőtábla tavalyi másodfokú döntését és megszüntette a büntetőeljárást a volt polgármester ellen. Onnantól a blog okafogyottá vált, így az 2016. július 6-án elköszönt a Nyájas Olvasótól.

De! A Kúria döntésével csak maga az „ügy” zárult le, ugyanis a Fővárosi Főügyészség indítványára a bíróság perújítást rendelt el, Hunvald György meg visszatért a politikába. (Megj.: Hunvald azon kevés baloldali polgármes- ter közé tartozott, akit 2006-ban – az öszödi beszéd után is – újraválasztottak).

… elmondtam már, hogy nem a jogi rehabilitációban bízok, hiszen az, a ma Magyarországának többnyire azt jelenti csak, hogy jó ügyvédje volt. Egy politikus akkor rehabilitálódik, ha újraválasztják. (Hunvald György)

Így most új blogunk a fenti „egyszerű” címen indul, itt kívánunk az elkövetkező időszak- ban tájékoztatást adni az eseményekről és történésekről. Akit tehát a továbbiakban is érdekel, hogy mi történik az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban Hunvald György körül, illetve, hogy neki mi a véleménye a világban zajló dolgokról, azt szívesen látjuk itt, ezen a blogon.

Üdvözlettel: a Szerkesztők

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr248874820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása