Hunvald-blog

1. Rád találtam Péter

2016. július 11. - HunvaldGyörgy

Jónapot, szép napot! Hétfő és hét eleje van, így aztán most elsőre egy kedveset, egy személyeset tennék fel ide a blogra (bár ezt az fb-oldalamon már csütörtökön megírtam, de gondolom, nem árt ide is, ha már lúd…) Szikszai Péter exhírtv-s azt írta a Magyar Időkben rólam "… nem bíz semmit a véletlenre, ügyvédbojtárnak állt, úgy védi meg magát és a jogállamot, hogy legközelebb Polt Péter csak álszakállban mer beülni a VIP-páholyba."

hirtv2.jpg

Nos, lehet. De nagyon kíváncsi vagyok Te hogy véded meg magad a II.-III. kerületi bíró- ságon, ahol vádlott vagy különleges személyes adattal való visszaélés miatt. Emlékszel? Feljelentettelek és nagyon nehezen sikerült keresztülvernem az igazságszolgáltatás nyomozószervein, hogy foglalkozzanak az üggyel, de makacs vagyok és 3 év után Te vádlott lettél. Az én adataimmal éltél vissza elég csúnyán még hír tv-s korodban.

Mivel Te nem vagy ügyvédbojtár segítek Neked, hogy megtudd mi a büntetési tételed, ha elítélnek. Max. 2 év. És mivel nagy élvezettel írogatsz hülyeségeket meghurcolt baloldaliakról ezért különleges élvezetet jelent, ha esetleg olvasod az oldalamat és innen tudod meg mi fog történni ősszel.

Bíróságra fogsz járni és én sértettként az ügyész mellett fogok ülni és belenézek a szemedbe és kérdezni fogok. Neked nem kötelező válaszolni, sőt hazudhatsz is. Ehhez neked, mint vádlottnak jogod van.

Rád találtam Péter...

Hunvald György

***

2014 januárjában érkezett az a levél, amely a Budapesti Rendőr Főkapitányságról jött és arról értesítette Hunvald Györgyöt, hogy elrendelték a nyomozást jogosulatlan vagy a céltól eltérő adatkezeléssel elkövetett személyes adattal visszaélés gyanúja miatt. Ugyanis a Hír Televízió Célpont című és más egyéb műsorai előszeretettel mutattak be olyan nyomozati iratokat, amelyek legálisan nem lehettek volna a birtokukban.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr978881228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Károly Fadgyas 2016.07.16. 08:48:14

T. Hunvald úr.
Mélységesen egyetértek a jogi útra tereléséhez. A mai újságírók kicsit már az '50 évekbeliekhez hasonlítanak. Bértolnokok akik vádaskodnak, tények, adatok ismerete nélkül gyártják a híreiket. Komolyan már mint a megjelölni nem kiván benfentes informátorunk hírforrásunk a Mari néni aki hallotta hogy Feri bácsi azt mondta hogy s itt oda tesz egy vezeték nevet csak lazán mondjuk a DK elnökét.
No az ilyenekről s szerkesztőjükről még a gatyájukat is le kell perelni.
Remélem a bíróság is így gondolja majd.
süti beállítások módosítása