Hunvald-blog

10. Azt írja az újság… (2)

2016. augusztus 05. - HunvaldBlog

… hogy perdömpingre lehet számítani idén ősztől. Pontosabban, az ATV internetes oldala írja ezt, meg azt is, hogy több olyan szocialista politikusnak kell ismételten bíróság elé állnia, akit egyszer már felmentettek a vádak alól. Hunvald György azt mondja, most még humorosan fogja fel a történéseket, Hiszékeny Dezső meg nevetségesnek tartja a vádakat. Az ügyek kapcsán a baloldal leszámolásról beszél.

hunvald_per01.jpg

Mi az ügyészség célja? – teszik fel a kérdést az ATV oldalán.  „Én azt tapasztaltam, hogy a hasonló természetű, tehát politikai indíttatású ügyekben ez az ügyészségnek a szokásos eljárása, hiszen így tudja a leghosszabb ideig elhúzni az ügyet. Én azt vettem észre, hogy az ügyészségnek ez az elsődleges célja” – vélekedett Hiszékeny Dezső. De perújítással kell számolnia Hunvald Györgynek is. „Tudja, én humorosan fogom fel ezt a kérdést. Szerintem annyira leterhelt az ügyészség az elmúlt 8 év koncepciós ügyeivel, hogy az elmúlt 6 év valós dolgait nincs kapacitása megvizsgálni. És tenni, amit egyébként tennie kellene”.

A Political Capital vezető elemzője a várható eljárásokat a botrányra botrányt taktika részének tartja a kormánypártok részéről. „Az elmúlt nyolc évezés kifulladt, de arra épp elég ez a visszamutogatás, hogy a választók minden politikai szereplőt egyaránt korruptnak tartsanak” – magyarázta Juhász Attila vezető elemző. (forrás: atv.hu)

No, ennyit mára. További szép estét.

P.s.: És az elmúlt napok nagy sztárjáról, Voldemort nagyúrról még csak nem is beszéltünk, pedig tudjukki. Mindenesetre izgatottan várjuk, hogy ezügyben mit lép majd a fentebb többször is emlegetett szorgos és nagyon független ügyészség, de azért így a végire idebiggyesztenénk egy vélemény a tumblrről: Szerintem ha a Blaha kellős közepén, a térfigyelő kamerák előtt venné át egy fideszes képviselő az “alkotmányos költséget”, majd a zsíros tízezreseket magára szórná, végül letolná a gatyáját a seggéről és megmutatná a kamerának akkor sem gyanúsítaná meg az ügyészség. (via - stickalittle)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr398981158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása