Hunvald-blog

11. Nem nézem tovább!

2016. augusztus 08. - HunvaldBlog

Na, itt és most lett elegem az olimpiából, illetve dehogy az olimpiából csak annak MTVA-s közvetítéséből! Így aztán – bármennyire is szeretném – nem nézem tovább, mert nem akarom látni és hallani negyedóránként a kormány végtelenül aljas bevándorló-ellenes hirdetéseit és egyperces híradónak álcázott gyűlöletkampányát!

tudta2.jpg

Kép:  facebook

De hogy ne csak ebből álljon a ma esti bejegyzés: Nem lép fel a kormány a gyűlölet- beszéd ellen? Reggel az ATV Start vendége Gyurkó Szilvia gyerekjogász volt, aki humánumról, menekültekről és a menekült gyerekekről beszélt nagyon okosan, nagyon érthetően – feltétlenül tessék megnézni, meghallgatni. (Szerk.: Mondjuk az ATV-n sem nagy öröm látni a rendszeresen megjelenő bevándorló-ellenes hirdetést, még ha ki is fizették!...)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr629910626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása