Hunvald-blog

54. Apa kezdődik!

2016. december 15. - HunvaldGyörgy

Ugye tetszenek még emlékezni erre a reklámra? Akkor jó. Mert tegnap – az országban talán elsőként – együttműködési megállapodást írtunk alá a 2019. évi önkormányzati választásokra készülve. Ennek megfelelően az MSZP és a DK erzsébetvárosi szervezetei közösen készülnek fel a következő választásra. A siker érdekében közös kerületpolitikai programot fogadnak el, a felkészülés során közösen választják ki azokat, akiket nyugodt szívvel tudnak ajánlani a választópolgároknak.

onki_kep.png

  • Olyan személyeket, akiket a választók megtalálnak, ha valamilyen problémájuk van.
  • Olyan jelölteket, akik az érdekeikben járnak el és komolyan veszik azt, hogy a képviselő szó nem csak nyelvtanilag jelenti azt, hogy képvisel valamit vagy valakit.

A következő év elején elkezdődik az a munka, amit az Erzsébetvárosban élők látni, hallani és tapasztalni fognak.  Velük közösen fogjuk megtalálni azokat, akik a legalkalmasabbak annak a közösségnek a képviseletére, amit Erzsébetvárosnak hívunk.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4312049453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mihály Pongrácz 2016.12.17. 12:46:37

Rövid leszek, figyelemmel kísérem a választásokat Erzsébetvárosban, 1963. június 14.-e óta lakom abban a lakásban, ahol ma is élem nyugdíjas éveimet. A közélet iránti érdeklődésem változatlan, együtt érzek Nyugdíjas társaimmal, ez vezérel !
süti beállítások módosítása