Hunvald-blog

55. Sajtóközlemény

2016. december 17. - HunvaldBlog

Több sajtóorgánumban  tájékoztatták a weboldal látogatóit a sajtó munkatársai, miszerint Hunvald György újra indul a 2019-es önkormányzati választásokon egy félig kész weboldallal. A sajtó munkatársai egy most készülő technikai teszt üzemmódban lévő oldalra alapozták – hangsúlyozzuk, tévesen – állításukat.

Ez ügyben a weboldalt eddig megjelentetett sajtóorgánumok (444.hu, 24.hu, Vastagbor.atlatszo.hu) munkatársai közül egyik sem keresett fel bennünket, és nem tették fel kérdéseiket a weboldallal kapcsolatban. 

hunvaldgyorgy-e.jpg

Fotó: Erzsébetváros 2019. tesztoldala

Nem feltételezzük a fenti hírportál vezetőiről vagy munkatársairól a rosszindulatot, sőt  abban is biztosak vagyunk, hogy a megírt és leadott anyagok alapvető szempontjai között olvasóik hiteles tájékoztatásának szándéka áll. Épp ezért csak arra tudunk gondolni, hogy a fenti hírportálok munkatársainak emberi mulasztása miatt tájékoztatták véletlenül félre olvasóikat.  

A sajtó munkatársainak hibáját kijavítva örömünkre szolgál tájékoztatni Önöket a készülő weboldalunkkal, illetve Hunvald György politikai szerepvállalásával kapcsolatos információkról:

Helyi lokálpatrióták támogatásának köszönhetően valóban tervezés alatt áll egy weboldal, ami Erzsébetváros lakóinak készül. A tervezett weboldal várható elindulása 2017 februárjában lesz. A weboldal elsődlegesen a kerületi lakosok igényeivel, problémáival kíván foglalkozni, illetve minden általunk közérdeklődésre számot tartó színes hírrel szeretnénk hiteles tájékoztatást adni azoknak az olvasóknak, akik Erzsébetváros iránt érdeklődnek.

A weboldalon helyet kap a 2019-es önkormányzati választás is. Az újságírók tévesen írták meg cikkükben Hunvald Györggyel kapcsolatban a 2019-es önkormányzati képviselői indulást. Erről majd az erzsébetvárosi lakosok előválasztási szavazásának eredményei döntenek, ahogyan a többi jelöltről is. 

A weboldalon található információkat, adatokat és képeket csupán a weboldalt tervező designerek tették fel a tesztelés idejére  Ezért is fordulhatott elő, hogy angol nyelvű szöveget olvashattak az újságíró kollégák. Természetesen a valós tartalmakat a weboldalra a programozók fejlesztőmunkája után kezdjük el feltölteni. 

Munkájukat segítve és a hiteles újságírás érdekében szeretnénk felajánlani segítségünket a további kellemetlenségek elkerülése végett. Így ha a két témával kapcsolatban további kérdéseik lennének, kérjük, írják meg az alábbi e-mail címre: sajto@erzsebetvaros2019.hu, és rövid időn belül válaszolni fogunk. 

Tekintettel arra, hogy óriási érdeklődést tapasztaltunk a sajtó részéről - amit ezúton is köszönünk -, kitartó türelmüket kérve szeretnénk már most meghívni Önöket a weboldal indulása alkalmából tartandó sajtótájékoztatónkra. 

Kérjük, amennyiben a jövőben szeretnék az olvasóikat hitelesen tájékoztatni, jelezzék ezt és meghívót küldünk minden leendő sajtótájékoztatónkra és egyéb rendezvényeinkre.

Kérjük sajtóközleményünk változtatás nélküli közlését a hiteles tájékoztatás érdekében, de legkésőbb a holnapi napon. 

Köszönettel:

Erzsébetváros 2019 sajtóosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5512052989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása