Hunvald-blog

57. Széljegyzet (2)

2016. december 22. - HunvaldBlog

Az ünnepekre. Még egykét nap és itt a karácsony. A szeretet ünnepe. Néztem, hallgattam tegnap este az Egyenes Beszédben Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét. Beszélt gyerekekről, karácsonyról, politikáról, romákról és nem romákról. Őt hallgatva az ember egy röpke pillanatra elmereng azon, lehet, hogy Cserdibe kéne költözni. Akárhol is van.

bogdan_laszlo1.jpg

Egy azonban biztos: sok-sok Bogdán Lászlóra lenne szükség. Aki meg még nem látta, itt nézheti meg. Érdemes. (Most épp valamiért nem elérhető az ATV oldalán, de ez biztos csak véletlen, és bizonyára csak időszakos… Ha meg még mindig nem található az oldal, itt van egy korábbi felvétel szeptemberből. Szintén Kálmán Olga vendégeként beszélgettek.)

Cserdi: község Baranya megyében, a Szentlőrinci járásban, Pécstől nyugat-északnyugatra, Szentlőrinc északi szomszédjában. Vonattal elérhető a Budapest–Dombóvár–Pécs-vasútvonalon. Teljes népesség: 391 fő. (Wikipédia)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6112067963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása