Hunvald-blog

71. That gazda face!

2017. február 04. - HunvaldBlog

"A legnagyobb erények közé tartozik a fejemben,
ha az ember tudja, hol a helye" (Orbán Viktor) 

Pár napja, csütörtökön Vlagyimir Putyin ideiglenesen (?) hazánkba látogatott és Orbán Viktorral közösen sajtótájékoztatót tartott. Szóba került többek közt, hogy milyen jól megy az együttműködés, és beszéltek még erről-arról – Putyin például azt is felajánlotta, hogy akár Paks II. egészét fedezné az orosz hitel. A sajtótájékoztató legsokatmondóbb pillanata azonban az alábbi coubon látható, csak hogy tudjuk, kinek hol a helye:

Itt járt a gazda, megnézte a birtokot. Szerette volna tudni, hogy mennek a dolgok. Hiába jelentették neki rendszeresen, hogy minden úgy megy, ahogyan kell, a jó gazda nem bízik senkiben. Időnként a saját szemével is meg kell győződnie arról, hogy minden úgy van, ahogyan mondják neki. Bizalmatlan a gazda, ami természetes. Ha nem az lenne, nem volna jó gazdája a birtoknak. (Föld S. Péter blog)

A fenti jelenet egyébként az egyik újságírói kérdés után zajlott le. Szép, ugye? (De itt van még ez is a 444.hu-ról, ez se rossz ám: Putyin és Orbán sajtótájékoztatója 10mp-ben)

Csodás életünk van, drága Vlagyimirovics! Mindenki boldog, mint a madár, ágról ágra. Szabadok vagyunk és büszkék. Erősek! (K. Szalonna)

P.s.: Apropó, hogy éppen mi erősödik/mennyire jól állunk: megjelent a “Magyarország erősödik” hangoskönyv változata, 9 percben felolvassák az aktuális kormányhirdetést. Most már biztos sokkal jobb a vakoknak és gyengénlátóknak. Mert senkit sem hagynak az út szélén.

Ennyi volt mára, további kellemes hétvégét mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7212181666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása