Hunvald-blog

105. A "mimagyarok” Pekingben

2017. május 17. - HunvaldGyörgy

Nincs is szebb vasárnap annál, mint Pekingben találkozni a világ aktuális diktátoraival, és boldogan fényképezkedni velük. Ez a fotó többet mond száz szónál: a kínai vendéglátó odavezeti Orbán Viktort az orosz államfőhöz, Vlagyimir Putyinhoz, és elégedetten mosolyog hozzá Recep Tayyip Erdogan török államfő és Európa utolsó diktátora, a fehérorosz Aljakszandr Lukasenka kiszemelt utódjával, a fiával. (Orbán Viktor 12 új fényképet töltött fel ebbe az albumba: "Peking, második nap // Beijing, day two”)

orban_peking2017.jpg

Orbán Viktor Európa helyett végleg kelet felé fordult, ezt szavakkal és tettekkel is bizonyította. Ez, meg a többi feltöltött fotó nem csak Magyarország, de a rendszerváltás szégyene is. Meg az egész Fideszé.

Mások is versengenek a kínai kapcsolatok fejlesztéséhez szükséges politikusi kegyekért. De közben nem alázzák meg magukat és országukat kínos gesztusokkal. (Népszava)

Itt tartunk, ekkorát fordult a világ.

Hunvald György

***

Orbán Viktor Kínában jár, előbb százmilliárdokat kért a miniszterelnök Kínától, majd megkoszorúzta a Tienanmen téren a kommunisták hősi emlékművét. Végül miután találkozott Hszi Csin-pinggel, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter társaságában táncikált és dalolt a Bank of China vezetőinek. Gratulálok! A "mimagyarok” és hazánk zsebredugott hírneve ezzel tovább erősödött.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5612511887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása