Hunvald-blog

110. Ez most komoly?!

2017. június 01. - HunvaldBlog

"De hát maga hazudik! Igen, de hadd mondjam végig.”  

Mert viccnek ez már tényleg durva lenne. Tegnap Németh Szilárd, az ex-rezsibiztos, a nép egyszerű gyermeke és a birkózószövetség elnöke kipattant a színpadra és felháborodott hangú tájékoztatót tartott. Ebből megtudhattuk, hogy Rezsiszilárd nem érti, mi a baj az ő birkózócsarnokával, meg azzal, hogy a saját házába frissen bejegyeztet egy alapítványt, és annak átutaltat a saját maga által elnökölt sportszövetségtől 2 milliárdnyi közpénzt.

nemeth_szilard12.jpg

A csepeli képviselő-testület fideszes többsége múlt pénteken szavazta meg, hogy kapjon 2 milliárd forintos költségvetési támogatást a Németh Szilárd által alapított és az ő lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány, hogy felépítse a Magyar Birkózó Akadémia sportcsarnokát.

És mélyen felháborodott azon, hogy egyáltalán bárkiben is felmerült az, hogy ő ellopná ezt a pénzt. Parádés indoklása szerint itt aztán isten bizony szó sem lehet lopásról, mert:

Most képzeljék el, hogy kivilágított úton lopni hogy lehet.

Ezt követően a latinos műveltségű baltaarc közel egy órán keresztül kritizálta a sajtót és politikai ellenfeleit. Az RTL Klub erről készült riportját itt lehet megnézni. Akinek pedig ennyi nem elég, annak itt van még ez is, de már tényleg csak erős idegzetűeknek.

P.s.: Németh Szilárd még azt is elmondta, hogy az alapítvány egyszerűbben tudja meg- valósítani a beruházást, mint a szövetség. Azt azonban nem árulta el, hogy ez miért is van így. Az Együtt szerint mindez nem igaz, az MSZP meg feljelentést tett az ügyben. De már most szólok, senkinek ne legyen illúziója. És megint csak feltenném a költői kérdést: tényleg ezek és ilyenek mernek bárkin is bármit, bármikor számon kérni?!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1912558029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az Ellenálló 2017.06.03. 12:57:11

Ugyan, dehogy lopja ő el a közpénzt...csak kölcsönveszi.

HabonyArpad 2017.06.03. 14:02:30

Persze ha stadion epites helyett, Soros Gyorgynek utaltak volna a 2 milliardot a terroristak megsegitesere, mint a libsik idejeben, az rendben lenne.
De igy hogy magyarorszagon a magyar emberek erdekeben kerul felhasznalasra, ez szornyu borzalom, meg holokauszt.

kovier 2017.06.03. 14:26:27

@HabonyArpad: Tényleg, mennyivel jobb, ha a jobboldal lopja a közöst, ha a jobboldal korrupt, mint ha a baloldal az. A gond csak az, hogy mindkettő a mi kasszánkból teszi. Ezt roppant bonyolult felismerni. Az meg idegbetegség, hogy Soros... Soros... Soros.. de azt megköszönném, ha ideírnál, vagy belinkelnél valami konkrétumot, hogy mikor, ki mennyit utalt a "libsiktől" Sorosnak a terroristák megsegítésére. Ha jól tudom, éppen orbán segíti a terrorizmust, hiszen bizonyítottan ő engedte be és ápolt jó kapcsolatot Ghaith Pharaon-nal, és enged be bárkit pénzért az országba (amit aztán még majd egyszer kamatostul vissza is kell nekik fizetnünk), és az ő kerítésük ellenére járt át Magyarországon a Párizsi robbantó... stb., stb. Szóval téged sem az eszedért szeret orbán, hanem a szavazatodért.

kanoc 2017.06.03. 15:18:04

@HabonyArpad:

Rokonaid vannak? Hívjanak sürgősen orvost! Azért nagy hiba volt a Lipótmezőt bezárni. Az is nagy hiba, hogy bizonyos elmeosztályokon engedélyezik az internet használatát

sinus67 2017.06.03. 16:55:58

@HabonyArpad: Ha nem az lenne a nicked ami, egészen meglepődtem volna, hogy a Soros név szerepel abban amit írtál! Így meg sem lepett!
Amúgy meg Magyarországon a magyar emberek érdekében kerül felhasználásra bármelyik korrupt kormány idején a lenyúlt lóvé, nem csak a fidesz alatt! (A korrupt szarok is magyarok - sajnos!) Éppen ezért ne mutogass vissza! Most most van már 7 éve! Ráadásul a korábbi korrupció épp úgy nem mentesít, mint a törvény nem ismerése!

Krutzifix 2017.06.03. 21:14:41

@HabonyArpad: Te mekkora egy büdösgyökér vagy! Mikor is volt ez a Sorosnak utalás? És azóta mi is történt utalásilag? Az persze elfogadható, hogy a gazdáid saját maguknak utalnak kétmilliárdot! De bár csak ennyit utalnának, nem szólnék egy szót sem, sőt, pezsgőt bontanék! De már annyit utaltak maguknak, hogy össze sem lehet számolni! És még mindig vannak ilyen zombik, akik nekiállnak libsizni! Ahogy olvastalak, eszembe jutott, hogy már az Úr is megmondta, nem az a baj, hogy nagy az ő állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
süti beállítások módosítása