Hunvald-blog

114. Erős és büszke

2017. június 13. - HunvaldGyörgy

Vereséget szenvedtünk Andorrától. Van ilyen. De! Irritáló, hogy a klubok állami pénzt herdálnak túlfizetett játékosokra, akiket legyőz a postás és a buszsofőr. Andorra lakosságszáma nagyjából megegyezik Szombathely lakosságszámával. Egy lakótelep és egy mezőgazdasági terület mellé felépített Nemzeti Stadionjába 3306 néző fér be + a szomszédos lakóházban csüngők száma. Az ország legjobb csapata az FC Andorra nem otthon játszik, hanem a spanyol ligában. A spanyol liga ötödik osztályában.

andorra1.jpg

Az Andorrai Labdarúgó Szövetség 1994-ben alakult, a válogatott 1996-ban játszotta első meccsét és a nemzeti csapat általában minden tétmérkőzését el szokta veszíteni. Négy győzelmet arattak eddig, mi adtuk nekik az ötödiket. Egyetlen tétmeccsen rúgtak egynél több gólt (Ciprus ellen kettőt), de akkor is kikaptak. Az andorrai NB I-et 8 (jobbára amatőr labdarúgókból álló) csapat alkotja, mind a nyolc csapat KETTŐ, azaz 2 stadionban játssza a mérkőzéseit!

Nagy a szánk, szájaskodunk, nekimegyünk mi bárkinek, és ha kell, megmutatjuk Brüsszelnek is...Mit is..? Azt, hogy nagy a szánk, azt, hogy szájaskodni a végtelenségig képesek vagyunk. Csak ki ne kelljen menni a pályára. (Kéri László)

Értitek ezt?! Kettő stadionjuk van és ez elég, hogy megverjék a stadionok országának ERŐS és BÜSZKE válogatottját.

Valószínűleg, ha több stadionjuk lenne kikaptak volna.

Hunvald György

***

NAPI EGYPERCES – MÉG TÖBB STADIONT FELCSÚTRA! Polgártársaim! Magyar véreim! Hagyjuk a fenébe az egészet! Legyen az ország egy nagy futballstadion! Indítsunk nemzeti konzultációt: még több stadiont akarunk Felcsútra! (via Budácsik Lajos)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8712590757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása