Hunvald-blog

135. A költőóriás

2017. augusztus 12. - HunvaldGyörgy

Bár ma egészen kellemes idő van, a héten eszméletlen volt a hőség, ami köztudottan nem tesz jót az agynak. Valószínűleg ennek tudható be, hogy a hét közepén Kerényi Imre úgy döntött, hogy Bayer Zsolt egy nagy magyar író, ezért a Nemzeti Könyvtár* részévé teszi – megannyi valódi író társaságában. És biztos, ami biztos, az olvasni tudó emberek kedvéért még megemlítette, hogy Bayer munkássága Petőfi Sándoréval ér fel.

bayer_4madar.jpg

(NÉGYmadár)

Nos, nekem Kerényi ellenére (vagy épp miatta, meg Bayer miatt) azért maradtak, vannak és lesznek is kétségeim ezzel a munkássággal kapcsolatban.

Ajánlott irodalom: Akkor is egy megkeseredett, minden irányba köpködő, nyomorult pártkatona marad (K. Szalonna)

További kellemes hétvégét mindenkinek!

*Nemzeti Könyvtár: ékes kiállítású reprezentáció, a magyar irodalom tengeréből azon műveket gyűjti egybe, melynek olvasása, illetve újraolvasása gyönyörködtet, tanít és erősíti a nemzeti érzést. (via Kerényi Imre, az Alaptörvény terjesztésével kapcsolatos kon- cepció kidolgozásáért, végrehajtásának irányításáért felelős miniszterelnöki megbízott)

***

Ez meg itt a reklám helye (nem a Bayeré): Németh György - Az én városom, az én tükröm. A NÉGYmadár fb-oldalon  és blogon rendszeresen posztolja rajzait, már minden rendű és rangú hazudozót lerajzolt. Aki arra jár, augusztus 20-ig még megnézheti a kiállítását Szegeden, a Kárász és a Kölcsey utca sarkán.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2912741394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása