Hunvald-blog

142. Tudni kell dönteni

2017. szeptember 02. - HunvaldGyörgy

Az előző poszt margójára: az MSZP-frakció mostani előterjesztése miatt sokan kérdezik, hogy mi volt akkor, amikor én voltam a polgármester? Egy korabeli cikk az Indexen elég jó válasz erre. "A polgármester szavaiból arra következtethetünk, hosszú távú cél az ilyen helyek bezárása. Hunvald György szerint a lakók felháborodása hatalmas, a Kazinczy utcai hely környékének lakói több száz aláírással ellátott levelet juttattak el az önkormányzathoz, sérelmezve a szórakozóhelyekről kiszűrődő zajt."

korut3.jpg

Ha egy kerületi vezetés komolyan veszi a különböző érdekeket, akkor rendet tud vágni bennük. Az első az itt élők érdeke, hogy normálisan élni és pihenni tudjanak, azután ehhez igazítja a többit. 12 éve határozottan felléptem, és az itt élők nyugalomban éltek. A romkocsmák meg ehhez igazították a működésüket. Csak tudni kell dönteni.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr312799128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása