Hunvald-blog

211. Jó hírünk a nagyvilágban

2018. március 29. - HunvaldBlog

Az emberi ostobaság és bunkóság élő szobra ismét alkotott. Igen, megint Mészáros Lőrincről, az ország üzleti zsenijéről, a miniszterelnök legjobb barátjáról lesz szó – nem hosszan, csak röviden, mert nem kell túl sok szót ejteni tegnapi produkciójáról. Szerda délután újságírók hada várta Felcsúton a testületi ülésre érkező Mészáros Lőrincet, hogy megszólaltathassák. Köztük volt az – az Index mellett – az amerikai HBO/Vice riportere is, aki szintén kérdezni akart a polgármestertől. Angolul. Höhö. Még magyarul sem nagyon szokott sikerülni...

meszaros-menjen-haza.jpg

De nekünk nem ez, hanem az önfeledten zabáló földesúr a kedvenc képünk Lőrincről,
melyet 2016. augusztus 13-án készítette Bankó Gábor.

Mindenesetre a Soros-ügynök az amerikai riporternő azonmód megtanulhatta, mi a ma- gyarok istene, és ki az úr a háznál: az ország legtehetségesebb és legokosabb mangalica gázszerelője válasz helyett előbb mogorván megpróbálta leültetni a riporternőt, majd – természetesen magyarul – azt vakkantotta oda neki:

Menjen haza a saját országába, ott kérdezősködjön.

Szép. Újra szárnyal jó hírünk a nagyvilágban. Gratulálunk. No de semmi izgalom, pár nap, és áprilisban Lőrincről is szavazunk!

Más (vagy nem is annyira):

Alig több mint egy hét, és nyakunkon a választás, zajlik az élet. Csak az elmúlt pár napban ezek az ügyek – mint a búvópatak – kerültek napvilágra. Ha esetleg valakinek bármelyik elkerülte volna a figyelmét, tessék csak nyugodtan beleolvasni, mert mind érdekes. Sőt, több mint érdekes. Például – ki se' merem mondani – de Semjén vadászata már a svéd ügyészségen van. Egyelőre lopásként kezelik, hogy Semjén Zsolt agyonlőtt egy háziálla- tot. Aztán – a teljesség igénye nélkül – tényleg csak az íze kedvéért itt vannak még ezek:

És mindez csak ezen a héten. Kínos, roppant kínos. Aki eddig még nem tudta volna, hogy mivé lett az ország az elmúlt nyolc évben, az most csak ebből a pár hírből szemezgetve, megtudhatta. És ha lesz kormányváltás – első lépésként – bőven lesz mire alapozni a Polt Péter elmozdítása érdekében tett erőfeszítéseket.

További szép napot és kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

***

De – mégis csak ünnep jön – álljon itt a legvégén egy jónak tűnő hír is: 45 helyen győz- hető le a Fidesz – állítja a V18 és Márki-Zay Péter. Huszonnégy választókerületben akkor is nyerhet az ellenzék, ha nem egyeznek meg a pártok, további 21 helyen pedig együtt- működésre volna szükség. Meg hogy minél többen elmenjünk szavazni április 8-án…

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr313788806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása