Hunvald-blog

243. Orbán átvonatozott Budára

2018. július 02. - HunvaldGyörgy

Kis hétfői örömhír: újabb vonatozós Orbán Viktort ábrázoló kép jelent meg Budapesten, ezúttal azonban nem itt Erzsébetvárosban, hanem a János kórház területén. A 444.hu azt írja, az ápolási igazgatóság és a humánpolitikai osztály közös bejárata melletti szanaszét rohadt falra került fel a Kétfarkúék újabb remekműve.

orban_graffiti2.jpg

Az erzsébetvárosi, egykori Orbán (Fotó: 444.hu)

Emlékezetes, pont egy hete nálunk a Dob és Rumbach Sebestyén utca sarkán festették fel egy ház falára a kisvasútimádó miniszterelnökünket – és bár nagy visszhangja volt a műnek – pillanatok alatt lefestették azt. Csakúgy, mint most a kórház falán levő képet. Persze a falat nem javították ki, nem festették le, csak épp az Orbán graffitit. Van ilyen.

Úgy tűnik, ha valami igazán fontos, akkor rögtön kerül festék és karbantartó a pocsék állapotú (beázott a műtőelromlott a fűtés) Szent János Kórházban. Orbán Viktor csak néhány órát "vonatozhatott" az Ápolási Igazgatóság és a Humánpolitikai Osztály épületének bejárata mellett, fotósunk képeinek tanúsága szerint máris lemázolták. (via HVG)

Kíváncsian várom, hol tűnik majd fel a következő újabb Orbán-graffiti. Meg hogy hány perc alatt tüntetik el. Lehet tippelni.

***

UPDATE: Megindokolta a János-kórház, miért festették le pikk-pakk a graffitit, miért is döntöttek a lefestés mellett: "Kórházunk területéről mindig eltávolítunk minden olyan infor- mációt, amely nem a betegek/hozzátartozók ellátással kapcsolatos tájékoztatását szolgálja. A graffitit eltávolítottuk." (HVG)

Ja, nem volt elég informatív a graffiti. Le is festették. Azonnal.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3714088805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása