Hunvald-blog

26. Jól megmutattuk nekik

2016. szeptember 22. - HunvaldGyörgy

A népszavazat-számlálós (fekete fehér, igen nem, érvényes, érvénytelen), nagy rohangálást kiváltó poszt után evezzünk egy kissé nyugodtabb vizekre. Persze, csak ha nyugodtabb víznek minősül az, hogy az épp Budapesten tartózkodó és nyilatkozó brit konzervatív filozófus, Sir Roger Scruton állítása szerint az angoloknak elegük lett a kelet- és közép-európaiakból. Azokból, akik odamennek, és elveszik az angolok munkáját, megváltoztatják a hagyományos közösségeiket és kultúrájukat. Ismerős szöveg?

sirroger1.jpg

Persze, hogy ismerős. Csak épp a briteknek nem az ú.n.  „migráncs” jelenti a problémát, hanem mi, kelet- és közép-európaiak. Nagy-Britanniában Sir Roger szavai által mi, magyarok lettünk a „migráncsok”. Honfitársaink (fiaink, lányaink, unokáink, barátaink) az EU-nak köszönhették a „menekülési” lehetőséget, lehetőséget az angliai munkavállalás- ra. Ám Sir Roger Scruton szerint, ez így nem jó, Magyarország és Anglia is akkor járna jól, ha a kint dolgozók százezreit hazaküldenék. Ez elemi érdeke a közép-európai országok- nak is – teszi még hozzá.

"Harcolnunk kell, aztán rendet kell tennünk, hogy ne jöjjön a migránsok újabb és újabb hulláma. Azzal, ha befogadjuk őket nyakra-főre, csak rontunk azoknak az országoknak a helyzetén is, ahonnan eljönnek." (Sir Roger Scruton)

Nos, akkor lesz csak bajban a kormány, ha ezek az emberek kénytelenek lesznek haza- jönni! A kormányzat jelenlegi tevékenysége erősen emlékeztetett a Brian élete című film egyik utolsó jelenetére, ahol a Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata rituálisan kivégzi magát. „Jól megmutattuk nekik.” Na, mi is megmutattuk...

Hunvald György

***

Tuttta? Az Egyesült Királyságba főleg a nőtlen vagy hajadon, magasabb végzettségű fiatalok mennek. A KSH összesítette, hogy a különböző statisztikák alapján mit lehet tudni a külföldön élő magyarokról: Itt van, amit jelenleg tudni lehet a kivándorló magyarokról (HVG)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2911735389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása