Hunvald-blog

42. Ma szépen sütött a nap

2016. november 09. - HunvaldBlog

Jóestét, jó estét! Ma meglepőn szép, ragyogó napsütéses napunk volt, pedig lassan a november közepe felé ballagunk. Ennyit a jó hírekről. Tegnap este még megnéztem a Bulibárót – ja, a Rogán nevezetűt – Kálmán Olga Egyenes beszédében (fel is b@szta az agyam rendesen, de erről majd később, ha lesz később, aki azonban akarja látni, illetve hallani ő pökhendiségét, az itt az ATV oldalán megteheti). Ez volt a tegnap este. Aztán eljött a reggel: és az Egyesült Államok 45. elnökét már Donald Trumpnak hívják.

orban_tramp.jpg

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Gratulálok. Micsoda nagyszerű hír.
A demokrácia még mindig él.” (Orbán Viktor Trumpnak, 2016)

"Ha indulnék, republikánus lennék. Ők a legsötétebb szavazócsoport az országban. Bármit elhisznek, amit a Fox News ír. Hazudhatnék kedvemre, nekik mindent bevenne a gyomruk. Azt gondolom, fantasztikus eredményt érnék el." (Trump a People Magazinnak, 1998)

De ma meglepően szép, ragyogó napsütéses napunk volt. Legalább.
További szép estét mindenkinek!

***

Júniusban a Brexit szavazás idején becsülték alá azt a populista mérget, amely mozgalommá alakult és amely az establishmentet kívánta felpofozni – még akkor is, ha ez súlyos gazdasági veszéllyel és instabilitással jár együtt. Most pedig szinte az összes lap és az összes felmérés alábecsülte a rejtőzködő amerikai szavazók számát és elszántságát. Fontos lecke mindenkinek és mindannyiunknak – immár másodszor. (Gépnarancs)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6611945491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása