Hunvald-blog

62. Kíváncsiskodásunk volt

2017. január 08. - HunvaldBlog

01.jpgJóestét, jó estét. Itt a hétvége, és mi tartozunk egy beszámolással, pótoljuk is gyorsan. Az év elején (egészen pontosan, január 4-én kora reggel) tettük fel ide a blogra azt az egyáltalán nem reprezentatív "közvélemény-kutatást", amelyben illő tisztelettel az iránt érdeklődtünk, hogy majd féléves blog-működést követően tessenek már szívesek lenni elárulni nekünk, hogy ki honnan, merről téved ide hozzánk.

Kínzó kétségeink aztán mostanra már enyhültek, a posztra végül is kicsit több, mint ezerkétszáz (na jó, pontosan 1214) „nézés” jött össze, semmi égszakadás-földindulás, de ez viszonylag elfogadható látogatószám. Ebből majdnem ezer, összesen 977 „pöttyintés” érkezett, köszönjük is mindenkinek, aki vette magának a fáradtságot, és „szavazott”. (Az adatok a jan. 8-i 21:00 állapotot tükrözik.)

capture_004.jpg

És akkor most röviden néhány szó a fenti adatokról: nem okozott meglepetést, hogy a legtöbben – jó egyharmadnyian – az Belső- és Külső-Erzsébetvárosból nézik, olvassák a blogot (összesen 375), de vidékről és más budapesti kerületekből is sok vendég jár vagy járt erre (123-120). Három szomszédos kerületből* összesen 255-en jöttek. Ami esetleg még érdekes lehet, Terézvárosból is (ugye velünk közös az o.gy. választókerület) 85 látogatót sikerült becsábítanunk.

*A külföld és Belváros szavazási lehetőség – külön kérésre – csak két nappal később, január 6-án került fel a posztra. Az mindenesetre eléggé meglepő, hogy külföldről is ennyien érdeklődnek, és olvassák a blog posztjait.

Ennyi volt mára, és még egyszer köszönjük a türelmet és a segítséget!

a Szerk.

P.s.: Tetszettek már olvasni, hogy az egyre kellemetlenebbé váló Pharaon-ügy névadója, Ghaith Rashad Pharaon hírtelen meghalt Bejrutban? Fura, nem? (A rendelkezésünkre álló információk alapján nem tudjuk 100 százalékos bizonyossággal állítani, hogy az a Pharaon, akitől holnap Bejrútban elbúcsúznak, azonos az Orbán szomszédjában telket vásároló Pharaonnal, de erősen valószínűsíthető az egyezés – írja az Index.)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7812110191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása