Hunvald-blog

87. És igen, elindult!

2017. március 24. - HunvaldGyörgy

Pár napja a személyes és a politikusi fb-oldalamon ugyan már megosztottam a hírt, hogy elkészült az Erzsébetváros 2019 weboldala, de gondolom, itt sem árt. Tehát Kedves Érdeklődők, innentől kezdve a fentebbi weboldalon nyomon követhetitek a munkánkat!

hunvaldgyorgy-e.jpg

Mert elindultunk. Hiszem és vallom, hogy a kerületben élőket, akik közül sokan választók is, nem akkor kell megkeresni, amikor választási kampány van. Meg kell tanulnia minden magát komoly politikusnak vallónak, hogy csak akkor számíthat egy választáson a sza- vazó támogatására, ha békeidőben (kampányidőszakon kívül) is vele van és foglalkozik a gondjaival.

Sokan azt gondolják, Erzsébetváros volt; én inkább azt szeretném hinni: újra lesz! De hogy ez sikerüljön, mindenkinek hozzá kell járulnia a munkához. Egy napot sem szabad elmulasztanunk, anélkül, hogy a nagy feladaton valamit ne lendítsünk. Eszembe jutnak Széchenyi István szavai. “Hol sok a szó, ott kevés a tett.” Azt gondolom, igaza volt.

Polgármesterként is anno így cselekedtem, és ezután is így fogok tenni!

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5512366435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása