Hunvald-blog

97. Az én mókás napjaim (2)

2017. április 23. - HunvaldGyörgy

És akkor megint a perújításról. A múlt heti csütörtöki tárgyaláson a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a most meghallgatott egyik tanú a következőket mondta: "Az ügyészségen azt mondták, hogy addig tart a tanúmeghallgatás, amíg nem emlékszek mindenre." A bíró újra megkérdezte, hogy tessék, mit mondtak az ügyészségen a meghallgatásakor, mert azt hitte rosszul hall. A tanú megismételte a fenti mondatot, amit ezután jegyzőkönyveztek.

atanu.jpg

Ekkor jött az, amit örülök, hogy a saját szememmel láttam, mert így tárgyaláson jelen lévő egyik ügyész szájáról sikerült leolvasnom, hogy mit kérdezett a másik ügyésztől (merthogy már ketten vannak). Bizalmasan a másikhoz hajolva, mosolyogva kérdezte: "Te mondtad?" Az elsőre nem értette – nagyon halkan hangzott el kérdés – ezért a kérdező azt megismételte. A választ sajnos már nem tudtam leolvasni, mert nem felém nézett, de ő is mosolyogva válaszolt.

És ez már a második tanú volt, akit „szolidan” befolyásolt az ügyészség. Na, ez minősíti ezt az egész "elmúlt nyócéves" ügyészségi tevékenységet. Remélem, egyszer nem az ebben résztvevő ügyészek szájáról kell leolvasni azt, amit műveltek, hanem tőlük is egy bíró kérdezi meg, hogy mit miért tettek.

Szégyelljék magukat és vállalják majd a felelősséget az "áldozatos munkájukért"! Az azonban már most látszik, hogy ezt a perújítást sem teszik ki a dicsőségtáblára a Központi Nyomozó Főügyészségen.

No, ennyit így röviden mára, jó éjt mindenkinek, és szép álmokat.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2712448427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása