Hunvald-blog

104. Pillanatkép (2)

2017. május 14. - HunvaldGyörgy

A héten Garay téri házakban jártam és beszélgettem az ott élőkkel. Az önkormányzati képviselőjüket az eddigiek alapján százból ketten ismerik és ők ketten sem elégedettek vele. Egyikük például elmondta, hogy amikor megkereste egy problémájával, akkor azt a választ kapta, hogy ő tanár, és ehhez nem ért. Csakhát egy önkormányzati képviselőnek – jelezném újfent illő tisztelettel – nem a szakmája határozza meg a képviseltek érdekeinek érvényesítését, hanem az, hogy hogyan áll hozzá ezek megoldásához.

hunvald_garay1.jpg

A Garay téren örültek, hogy végre újra foglalkozik velük – és problémáikkal – valaki. A mellékelt képből látható, hogy a választók nem foglalkoznak azzal, hogy a "hiteles politikusok és a lakájmédiájuk" (ez nem saját megfogalmazás) mit gondol rólam és megengedik, hogy itt posztoljam a közös képet. Sok ilyen képem van már, időről időre felteszek majd egyet-egyet – néhány "barátom" bosszantására.

Manapság mindenki arról beszél, hiteles emberek kellenek. Elgondolkodott már valaki azon, hogy a választók kit tekintenek hitelesnek?

P.s.: Többen kérdezték tőlem az utcán, hogy feléjük mikor megyek. Azt a választ adtam, hogy figyeljék az oldalamat, mert itt láthatják mikor és merre kopogtatok. (Fantasztikus érzés újra dolgozni és megkérdezni az erzsébetvárosiakat. Nem utcán, nem telefonon, hanem személyesen, hozzájuk betérve...) 

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr712504113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása