Hunvald-blog

107. Széljegyzet (6)

2017. május 23. - HunvaldGyörgy

"És ha egy ország önmagában meghasonlik, meg nem maradhat az az ország. És ha egy ház önmagában meghasonlik, meg nem maradhat az a ház." Márk evangéliuma 3:24, 25 

Szörnyű volt olvasni ezt a cikket, akkor is ha megértem a fiút. Ismertem az apját, aki egy nagyon jó humorú, vidám ember volt. Orbánnak az a legnagyobb bűne, hogy 2002-től gyűlöletet keltett azok között, akiknek eltérő elképzelésük volt a világról, és ez szép lassan bekúszott a családi közösségekbe is. Sok ismerősöm van, akik szenvednek attól, hogy közeli családtagjaik nem beszélnek egymással, mert az egyik Orbán hívő, a másik meg ellenzéki.

schmidt_maria1.jpg

Schmidt Mária fia: édesanyámnak politikai felelőssége van abban, ami most történik (Ungár Péter a milliárdos örökségéről és édesanyjához fűződő ambivalens viszonyáról. Fotó: Marjai János)

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6712534475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása