Hunvald-blog

141. Az első lépésről (röviden)

2017. augusztus 30. - HunvaldGyörgy

Röviden, mert az első lépés sem hosszú. Csak nehéz. De ennek ellenére – vagy pont ezért – most már muszáj megtenni. Az MSZP erzsébetvárosi frakciója – Devosa Gábor, Dr. Kispál Tibor, Németh Gábor önkormányzati képviselők – ma rendkívüli ülést kezdeményeztek Belső-Erzsébetváros ú.n. „bulinegyede” tárgyában.

kiraly2016-24.jpg

Az előterjesztés azt a célt szolgálja, hogy elmozdulva a holtpontról közösen kezdjük megoldani ezt a mára már minden szereplő számára tarthatatlan helyzetet. A javasolt cselekvési tervünk első lépései ezek és további javaslatokat terjesztünk a későbbiekben a Képviselő-testület elé, amelynek egyedüli célja az, hogy az itt élők pihenéshez való jogát helyreállítva, egyben megóvjuk azt, ami hungarikum és értékes.

A javaslat az első lépés a „bulinegyed” problémáinak megoldására. Célja, hogy elmozdulva a holtpontról közösen kezdjük megoldani ezt a mára már minden szereplő számára tarthatatlan helyzetet. A részletek elolvashatók A mi Erzsébetvárosunk blog oldalán –  és az előterjesztés teljes szövege is.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8712791236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása