Hunvald-blog

191. Ő csak segít

2018. január 28. - HunvaldBlog

Egy eseménydús szombat után vagyunk, persze csak ha az ingyentejosztást eseménynek és dúsnak vesszük. Mi annak vesszük, mert igen dicséretesnek tálaljuk, hogy Bajkai István tojásügyi szaktekintély immáron tejet is osztott – lassan már mindenét a kerületi szegényeknek adja, mert Teréz anyaként jó úttörőként ott segít, ahol csak tud. Most épp a Garay téren tudott. És egészen biztos, hogy önzetlenül, mert kampány ugye még nincs, kampányolni ugyanis a szavazást megelőző 50. naptól – vagyis február 17-étől lehet. Így aztán bizton állítható, hogy tényleg csak segíteni szeretne a rászorulókon.

bajkai_tej2.jpg

Bajkai István nyilatkozik, az MKKP trollkodik (Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet)

Bajkai most 500 liter tejet osztogatott szét – lakcímkártya alapján. És állítása szerint ezúttal is „saját” pénzből állta a jótékonysági akciót, aminek persze semmi köze a közelgő választáshoz, de azért – biztos, ami biztos – ahogy korábban a tojásosdobozokon, most a tejesflakonokon is feltüntette nevét meg a pártját, ahová tartozik.

Az meg már csak hab volt a tortán, hogy a Kétfarkúék „tejhatalmat” követelve nem kicsit megtrollkodták tejosztást, ami ugyan nagyon nem szép dolog, de jókat lehet röhögni rajta. (Megj.: az osztás biztonságos lebonyolítására talán mégis a Valton Security-t kellet volna felkérni, az önkormányzat szabadnapos dolgozói helyett, nem?)

Jó éjt mindenkinek.

***

Bajkai István, VII. kerületi fideszes alpolgármester a Fidesz képviselőjelöltje a 2018-as választáson a VII. és a VI. kerület egy-egy részét magába foglaló választókerületben, ennek megfelelően ezerrel folyik a kampánya. A kerületben osztogatott Körúti Korzó nevű lapban laponként 10-20 képet közölnek róla, karácsonykor különkiadást is ígértek vele, amiben a konyhájába is bepillanthatunk, emberei házról-házra járnak, hogy elérhetőségeket kérjenek, hogy a helyi Fidesz, tehát Bajkai eseményeiről nehogy bárki lemaradjon. De Bajkai zongorázik az időseknek, Bajkai a rendőrökkel járőrözik, ha kell. (via Index)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2113610633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása