Hunvald-blog

241. Azt írja az újság… (4)

2018. június 26. - HunvaldBlog

… egészen pontosan a 444.hu – aki esetleg még nem olvasta, ajánlom megnézni a teljes írást – hogy a Magyar Idők nevű izé péntekre felfedezte, hogy az OBT-ben (Országos Bírói Tanács) több olyan bíró is van, aki (ahogy a művelt román mondja: horrible dictu) nem mindenben ért egyet a kormánnyal.

hando_tanu1.jpg

A Fővárosi Ítélőtábla egyik bíráját, Fatalin Juditot azért kritizálja a propagandalap, mert 2016-ban tagja volt annak a háromfős tanácsnak, ami elrendelte a Fidesz által azóta megszeretett Budaházy György előzetes letartóztatását. Bezzeg ugyanez a bírónő 2011-ben megszüntette Hunvald György előzetes letartóztatását! Hát nem botrányos? Sokkal jobb lenne, ha a magyar bírók ezentúl egyenesen a kormánytól vagy legalább a Magyar Idők szerkesztőségétől kérdeznék meg, hogyan alkalmazzák a jogot. Úgy sokkal nagyobb rend lenne. A Szabad Nép összeállítását olvashatták, 1953. júniusából.

Folytatja a főbírák feljelentgetését a Magyar Idők
444.hu/Sarkadi Zsolt

Fura egy ország az olyan, ahol a bírókat a kormány seggéből kilógó sajtótermék (?) kezdi el piszkálgatni, listázni. Üdv újra az ’50-es években.

További szép estét mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9114075641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása