Hunvald-blog

264. Most csak röviden

2018. szeptember 03. - HunvaldGyörgy

Nagyon röviden: indul a szezon, kezdődik az idény. A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen elmarasztalta a TV2-t személyiségi jogaim megsértése miatt. Az ítélet ellen nincs helye fellebbezésnek. Kár, hogy nincs olyan szankció, hogy egy hónapra elsötétüljön a TV2 "Tények", ami nagyon vicces műsornév, hiszen a tények állnak legmesszebb tőlük.

tv2_tenyek.jpg

További szép estét mindenkinek.

Hunvald György

***

Szűk egy hete eset szó erről itt a blogon: Nem számít pár helyreigazítás és pár millió forint perköltség kifizetése, ha a hazugságok szisztematikus ismételgetése végül meghozza a párt sikerét. Kifizetik, amit ki kell – persze közpénzből. Esetleg, netántán egy-két hónapra be kellene záratni a hazudozó médiákat, ha a bíróság megállapítja a hazug hír-gyártást. És akkor vagy nagy csend lenne, vagy kevesebbet hazudnának.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6514220195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása