Hunvald-blog

287. Végtelenített történet

2018. november 11. - HunvaldBlog

Jó estét, jóestét. Vasárnap este van, így csak röviden: ha már minap szó esett a minden gyanú felett álló polgárról, aki mellékesen a miniszterelnök veje, és akinek a volt cége ellen folyó nyomozást a máskor, másoknál oly szorgos rendőrség/ügyészség villám- gyorsan lezárta – hosszú idő után essen most pár szó újra itt minálunk is a végtelenbe, vagy még azon is túl nyúló ú.n. Tábornok-perről. Merthogy az még mindig tart.

fapaljuhasz1.jpg

Fapál László tegnapelőtt osztotta meg Facebook-oldalán a legújabb, immáron kétszázki- lencvenedik posztját a blogjáról, ezzel a felvezetővel együtt:

Tájékoztatom minden kedves ismerősömet, hogy nem tartok itthon kígyómérget. Nem ülök be önként rendőrségi (vagy ügyészségi) autóba tanúként. Nem ragasztok plakátot éjjelente. Nem vagyok depressziós. Nincsenek öngyilkosságra utaló gondolataim. Nem utazom vonaton. A vasúti kereszteződésben mindig megállok. Nem vezetek ittasan, nem vezetek gyorsan. Nem fogyasztok kábítószert. Nem tartok itthon fegyvert, lőszert és robbanóanyagot. És a feleségem is ritkán akar megölni. (Fapál László)

Maga a poszt pedig így kezdődik:

Üldögéltem a Tábornok-per tárgyalásán 2018. november 05. napján, egy szép hétfői napon, és közben azon gondolkodtam, hogy mi a francot keresek még itt? Bár elmé- letben és gyakorlatban is a „tettesem” védője perbeszéde hangzott el, akinek, mint pszichikai bűnsegéd (a leges-leges-legeslegújabb ügyészi változat szerint) segítséget nyújtottam a bűncselekmény elkövetéséhez. Hogy mikor és hogyan? Na, ez az a rész, ami sem az ügyészi perbeszédből, sem a vádiratból nem derül ki.

Zavaros ez az egész Tábornok-per, a közvélemény nem érti, mi történik a perben és lássuk be, lassan már senkit sem érdekel. Horribile dictu, de már engem sem.

A folytatást feltétlenül tessék elolvasni itt, Fapál László blogján.

P.s.: Fapál László vádlott... izé, felbujtó... nem, az sem, hanem "pszichikai bűnsegéd" vagy esetleg kisnyúl a blogján immár a 290. posztot tette közzé erről az ügyről, amely egy sebész pontosságával tárja fel, hogy a Magyarbasival Együttműködés Rendszerében mi a bűn, és azt hogyan üldözik. Ha végeztetek a háborgással, a szerző szándékának megfele- lően kattintsatok át, és olvassátok el legalább ezt a 290. részt. Tanulságos, roppant tanul- ságos... (via Fügedi Ubul)

***

Lásd még: Viszkisrétes. Az ezer éve folyó úgynevezett tábornokperben – vagy ha úgy tetszik, viszkisdoboz-ügyben – az év elején a perbeszédek helyett újabb bizonyítási eljárás következett, merthogy az ügyész több ponton is módosította a vádiratot. Most a megis- mételt első fokú eljárás folyik, a per meg csak húzódik, egyre csak húzódik, a független és pártatlan magyar igazságszolgáltatás nagyobb dicsőségére.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2614366129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása