Hunvald-blog

292. Pillanatkép (4)

2018. november 26. - HunvaldGyörgy

Aláírásgyűjtés közben találtam rá erre a 12 évvel ezelőtti választási plakátomra a Marek József utca egyik házában. Ahogy elnéztem a 12 évvel ezelőtti magamat, mintha a hajam több lett volna, a súlyom meg kevesebb. Most fordított a helyzet, a haj lett kevesebb. Ta- lán még annyi a képről, hogy valaki ráírta, hogy Gyuri. Én büszke voltam és vagyok arra, hogy polgármesterként és ma is Gyurinak hívtak/hívnak a kerület lakói.

hunvald_plakat2018a.jpg

Ez ugyanis azt jelenti, hogy az itt élők közéjük tartozónak tekintettek/tekintenek. Ez a valódi érték egy politikus számára.

Tavaszig, a rossz idő miatt lakásról lakásra járjuk a kerületet és így gyűjtjük az aláírásokat. Márciusra befejezzük a munkát. A tapasztalatom szerint 2/3 támogatója van az Európai Ügyészséghez csatlakozásnak, ami azt jelenti, hogy aki otthon van, annak a 2/3-a aláír. A legszembetűnőbb, hogy a 30 alattiak 90 %-a támogatja a csatlakozást.

Ez a valódi közvélemény-kutatás!

***

Jelentsd fel tanárod értékes tárgynyereményekért! Ízléses mozgalmat indított az adófizetői pénzzel kitömött 888.hu: azokat az egyetemistákat szeretnék felkutatni, akik szeretik felnyomni tanáraikat, amennyiben baloldali elhajlás jeleit tapasztalják. (via HVG)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8314394710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása