Hunvald-blog

293. Házmesterország

2018. november 29. - HunvaldGyörgy

Igen, házmesterország leszünk, vagyunk. Az előző poszt végére, a csillag alá került fel ez a HVG-ről: Jelentsd fel tanárod értékes tárgynyereményekért! A G. Fodor Gábor által irányított 888 azokat az egyetemistákat szeretné felkutatni és vélhetően leszerződtetni, akik szeretik felnyomni tanáraikat, amennyiben baloldali elhajlás jeleit tapasztalják náluk.

gfodor1.jpg

Politizálás alatt pedig úgy látszik, sima rágalmazást kell érteni, de ez végül is a kék plakátok árnyékában nem lep meg senkit. Ahogy az sem, hogy már megint ott vannak az egyetemi előadókban a besúgók és provokátorok. Rendes, géppel írt feljelentést mégis egyszerűbb összehozni, mint egy disszertációt. (via HVG)

Azóta a portál a Klubrádióval már büszkén közölte, hogy keddig több mint 40 e-mail érke- zett hozzájuk, amelyben a hallgatók jelezték, hogy tanítás helyett az előadók „agresszív, ellentmondást nem tűrő kampányt” folytatnak az óráikon. Jól hangzik, nem? Nem.

A tanárok, egyetemi oktatók feljelentése után jön/jöhet majd a kollégák, szomszédok – a szorgalmasabbaknál házastárs, szülő, gyerek – feljelentése, ha azok nem úgy gondolkod- nak, ahogy azt a NER elvárja tőlük. Nem túl eredeti, viszont mocskos és sötét korszakot idéző módszer. És ezzel már csak egy lépésnyire leszünk a náci könyvégetéstől, amikor is anarchista, szocialista, pacifista, kommunista és zsidó szellemiségűnek ítélt és károsnak bélyegzett művek váltak a lángok martalékává. "Nemet mondunk a dekadenciára és a mo- rális romlásra" – fogalmazott annak idején Goebbels.

Ha látná, hogy mi folyik ma nálunk, Goebbels doktor tenyerét dörzsölgetve elégedetten dőlne hátra.

P.s.: A 888 egyébként részévé válik annak a gigantikus médiaholdingnak, amelyben gya- korlatilag egybeolvasztják a teljes kormánypárti médiát.

***

Ha majd egyszer elmúlik ez a rémálom, biztosak lehetünk abban, hogy a mostani rend- szer kiszolgálói – művészek, újságírók, tévés arcok - találnak majd a „munkásságukban” olyan mondatokat, vagy inkább félmondatokat, amelyekkel azt igyekeznek igazolni, hogy ők belülről bomlasztottak. És szépen elmagyarázzák nekünk, hogyha nem ők szolgálják ki ezt a rendszert, akkor helyettük kiszolgálja más. És hogy mi, többiek, jobban jártunk, amiért ők szolgálták ki a rendszert, mert mások még náluk is aljasabb módon szolgálták volna ki. Már most szólok: hányni fogok akkor. (via Földes Péter)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5314404654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása