Hunvald-blog

308. Előválasztás 2019.

2019. január 13. - HunvaldGyörgy

Tegnap, azaz szombat délelőtt a főpolgármester-jelölti előválasztásra készülve a Garay téren gyűjtöttük az aláírásokat, regisztrációt. Hamar kiderült, hogy egy pult kevés, sokan jöttek nagyon, változást akarnak az emberek. Találkozzunk jövő héten is!

eloval_alair2019-1.jpg

Előválasztás – Döntsön a város! Budapesten megvan a többség a változáshoz. A feladat világos: esélyt szervezni meglévő többségi akarat győzelmére. Olyan esélyt, amit semmilyen jogi trükközéssel nem lehet elvenni.

Az előválasztás tétje, hogy kiválasszuk Tarlós István főpolgármester legesélyesebb ellen- zéki kihívóját az őszi önkormányzati választásokra. Aki szeretne az előválasztáson részt venni az regisztrálhatja magát az MSZP erzsébetvárosi irodájában is, hétfőtől csütörtökig 10-től 17 óráig, pénteken 10-től 14 óráig. Az iroda telefonszáma 06/1-231-02-44. A regisz- tráció határideje 2019. január 23. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9814560218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása