Hunvald-blog

316. Elmennek a falig

2019. február 07. - HunvaldGyörgy

Meg még azon túl is. Egy hete négy vádlottat – köztük Fapál Lászlót – minden vád alól felmentett a Debreceni Törvényszék katonai tanácsa az ú.n. Tábornok-per megismételt elsőfokú eljárásában. Akkor úgy nézett ki, hogy ezzel kilenc év után vége a cirkusznak, a felmentettek mehetnek isten hírével amerre látnak, és élhetik – ha tudják – tovább a maguk életét. Hát nem.

fapal2019.jpg

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Fapál kedden megkapta a hírt, hogy a január 31-én meghozott, rá vonatkozó felmentő ítélet ellen az ügyész – miután fontosnak tartotta (B-verzió: ezt kapta utasításba), hogy gondolkodó magatartást mímeljen – három nap után fellebbezést jelentett be.

Nem tudnak veszíteni az ügyészek! Elmennek a falig és azon is átmásznak, ha kell. Semmi nem számít: tisztességes ügyészi eljárás, ésszerű határidő etc. Meg egyáltalán. Az ellopott életem.

– írta Fapál László a blogján. (A további részleteket pedig ismét tessék elolvasni nála...)

Még egy soha véget nem érő, mocskos történet.

Hunvald György

***

És akkor ezt most még egyszer: Talán más is emlékszik rá, hogy a viszkisdobozos kreál- mányt az ügyészség és Budai Gyula a Tábornok-perbe csomagolta. Ez a történet adta az egész ügy savát és borsát. Mára azonban kimúlt, mint a nokiás doboz. Vagy, mint Budai Gyula vagy Hende Csaba – írta még 2015 szeptemberében Fapál László a blogján. Csak a sz@r maradt utánuk. Meg a koncepciós per(ek) bűze. (Fapál László ezt ugyan cizelláltab- ban fogalmazta meg az akkori poszt címében, de a lényeg attól még lényeg marad...)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5314613710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása