Hunvald-blog

333. Hétvégi rövid (10)

2019. március 30. - HunvaldGyörgy

Megint szombat van, a tavasz is megérkezett – így aztán csak röviden: tegnapelőtt az Egyenes beszéd vendége volt Czeglédy Csaba. (Remélem sokan nézték, ha valaki esetleg lemaradt róla, most pótolhatja). Tegnap pedig lakossági fórumot tartott Szombathelyen, és azonmód leszögezte, „mindenféle más híreszteléssel ellentétben az összefogás híve”.

czegledy2019-2.jpg

Fotó: Népszava / Szalmás Péter

Majd arról beszélt, hogy áprilisban közvéleménykutatást fognak tartani a személyét illetően, és ha a felmérés azt mutatja, hogy a személye árt a baloldali közösségnek, ak- kor csak a háttérből fog segíteni. Ha viszont azt jön ki, hogy a szombathelyiek támogatják vagy éppen semlegesek a személyével kapcsolatban, akkor ragaszkodik ahhoz, hogy elinduljon a saját korábbi választókörzetében, ahol 1998 óta volt képviselő. Ahogy kell.

Mi pedig jelenleg szorgosan, nap mint nap gyűjtjük az aláírásokat, készülünk előbb az EP-választásra, majd pedig az őszi önkormányzatira. Szintén ahogy kell.

További szép estét mindenkinek. Ja, és ne tessék elfeledni, holnap óraátállítás!

Hunvald György

***

Szintén röviden az előző, De szép is ez c. poszt margójára: Reagált az ügyészség a hvg.hu Czeglédy Csabáról szóló cikkére. Közleményükben – többek közt – szó esik arról, hogy az említett újságírót írásbeli bejelentése nyomán tanúként hallgatta ki a nyomozó hatóság, valamint, hogy a tanú a személyi adatai zártan kezelését nem kérte. Az újságíró ezt köve- tően újabb beadványt küldött. (via HVG)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2414728235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása