Hunvald-blog

336. Melankolikusan elmerengve

2019. április 08. - HunvaldBlog

Nos, gondolom már mindenki hallotta, olvasta, szombaton megvolt a nagy bejelentés: közösen indul ellenzék fele Budapesten az őszi önkormányzati választáson. Az MSZP-Párbeszéd, a DK és a Momentum képviselői a sajtótájékoztatón egyúttal meg is nevezték mind a 23 kerület négypárti polgármester-jelöltjét. Mint már köztudott, az erzsébetvárosi jelölt Niedermüller Péter (DK - EP-képviselő) lett – a bejelentés szerint.

ellenzek2019.jpg

Mára viszont áll a bál, Puzsér Róbert is bejelentett, méghozzá azt, hogy az LMP és a Jobbik kihagyása miatt felfüggeszti az előválasztásról folyó tárgyalásokat. Az is kiderült, hogy az LMP a május végi EP-választásig nem kíván részt venni az ellenzéki együttműkö- désben, majd csak utána tárgyalna a budapesti kerületekben induló ellenzéki jelöltekről. Azaz, egy csomó minden borulhat, változhat.

Aztán itt van még, hogy a szomszédos VIII. kerületben a polgármester-jelöltként megne- vezett Pikó András, a Klubrádió műsorvezetője még el sem fogadta a felkérést. Mint Pikó a Facebook oldalán írja, megtisztelő a jelölés, csak hát se ő, se az őt támogató C8 csoport még nem döntött annak elfogadásáról. A felkérés elfogadásának ugyanis vannak garan- ciális feltételei, erről pedig még meg sem indult a beszélgetés a pártokkal. És megjegyzi: jobb lett volna a bejelentést akkor megtenni, amikor már nincs ennyi nyitott kérdés.

Tényleg, csak úgy, melankolikusan elmerengve: tessék már mondani, mi értelme volt ennek az egésznek így, most szombaton?

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5414749183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása