Hunvald-blog

378. Felkészülni, vigyázz!

2019. augusztus 14. - HunvaldBlog

Apák és lányok: az egész Donáth-család célkeresztben (FüHü

Szűkül a kör. Kezdetben a "posztkommunistákat" kellett utálni, aztán a liberálisokat. Ezeknek egy kiemelt csoportjaként jöttek a jogvédő szervezetek meg a "Soros-bérencek" (átfedéssel). Most először jutottunk el oda, hogy a fókuszált célcsoport egyetlen család lett: Donáth Ferenc leszármazottai.

donath_anna2.jpg

Hamarosan egyesével kerültök a célkeresztbe, és nem lesz eszközötök a védekezéshez. Készüljetek fel!

(Van-e még, akit meglep majd, amikor kiderül, hogy Orbán Viktor nemcsak a szovjeteket űzte ki az országból, de már az '56-os forradalmat is ő vezette? — Dózsa Lászlóval az oldalán; ő majd tanúsítja. Valójában az irodalmi Nobel-díjat is ő kapta, csak ezek a zsidók elcsalták.)

Fügedi Ubul

***

„… be fogom perelni a hamis történettel előálló propagandalapokat. Látni fogjuk, amint megszégyenülten állnak a bíróság előtt, válaszok nélkül, tények nélkül, valami homályos kitalációt védelmezve. Végig fogom csinálni, és fizetni fognak a hazugságért." (via Donáth Anna)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1115009464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2019.08.15. 09:44:40

Fideszéknél tényleg hatalmas a para. Ennyire nem kellene. És olvasom azt is, hogy a BRFK felderítő(?) nyomozói jelzésére a TEK műveleti(!) egysége, elfogott egy XVI. kerületi lakost. Alapos házkutatás során találtak két engedély nélkül tartott pisztolyt, amik gáz- és riasztófegyver. Ezen kívül lefoglaltak még gumilövedékeket és riasztótöltényeket.
Pffff! :))
süti beállítások módosítása