Hunvald-blog

382. A képviselőjelöltek 1-3.

2019. augusztus 26. - HunvaldGyörgy

Először is köszönöm a kerület lakóinak a megtisztelő ajánlásokat. A polgármester-jelöléshez szükséges 300 aláírás már az első nap összejött, de folytatjuk a személyes bemutatkozásunkat – szeretnénk minden lakóhoz eljutni. Nem állunk meg. Ám addig is, amíg ez a személyes találkozás megtörténik, ismerkedjenek meg a jelöltekkel, akikkel együtt indulunk az önkormányzati választáson – lokálpatriótaként, Erzsébetvárosért.

Hunvald György

1. sz. egyéni választókerület: Horváth Zsuzsa

lokalpatriotak1.jpg

Tudom, hogy most számos probléma van, ami az itt lakók és dolgozók mindennapjait megnehezíti. És ez az, ami számomra az igazi kihívást jelenti, hogy ezt a helyzetet a lehető legjobban megoldjam. (…) A cél, hogy lakók és turisták, vendéglátósok és nyugdíjasok, kutyások és nem kutyások, gyermekesek és bulizók, fogyatékkal élők és egészségesek, nemtől, bőrszíntől és nemi hovatartozástól függetlenül nyugodtan és biztonságban élhessenek itt. (A bemutatkozó teljes szövege ITT olvasható.)

2. sz. egyéni választókerület: Földi Katalin

lokalpatriotak2.jpg

15 éve Erzsébetváros az otthonom. (…) Az elmúlt években a Klauzál téri Vásárcsarnokban működtettem vállalkozásaimat. (…) A város élhetővé tétele számomra nem egy politikai játék. Én tényleg tenni akarok, jelenleg is az utca mocskát szívom, hangos zaját hallom, de szomorúbb, hogy gyermekeim is, akinek pihenéshez való joga szintén nem biztosított. Meggyőződésem szerint, az önkormányzatban nem pártutasításra némán gombot nyo- mogató katonákra van szükség, hanem önállóan gondolkodó, a városért közösen tenni akaró képviselőkre. (A bemutatkozó teljes teljes szövege ITT olvasható.)

3. sz. egyéni választókerület: Fábián Roland

lokalpatriotak3.jpg

Itt születtem a VII. kerületben és 41 évig voltam a Kertész utca lakója. Igen, sajnos már csak voltam, de ez nem végleges. Apaként és kutyásként meg kellett hoznom a költözés döntését, ahogyan oly sok barátomnak is. Mert Erzsébetváros nagy része kisgyerekkel és kutyával már nem élhető. (…) És most, hogy egy időre részben elszakadtam lakhelyemtől, élesedik számomra a kontraszt, és nap mint nap jobban látom a hibákat, amik megnehe- zítik a belvárosi életet. így erősebb lett bennem a késztetés, hogy a városnak ezt a részét, amihez életem legszebb emlékei kötődnek újra élhetővé tegyem. (A bemutatkozó teljes szövege ITT olvasható.)

választási program folyamatosan elérhető ITT a honlapon,
legfelül, balra az első menüpont alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4915025434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2019.08.28. 18:09:26

Ó, Erzsébetváros a valamikori Csikágójával és a Gettójával! De már nagyon régen megszűnt a Fehér Ökör, áthelyezték a Baross-szobrot is, és a Capitol mozi sincs meg a Marx mozival egyetemben. A Bethlen Gábor téri nemibeteg gondozó helyén is valami "gyógytorna rendelő" - ami ifjúkori emlékhely. A Garay téri piac se a régi és a sarki késdobáló kocsma se.
Idegenné vált ez a városrész ....
süti beállítások módosítása