Hunvald-blog

383. A képviselőjelöltek 4-6.

2019. augusztus 28. - HunvaldGyörgy

Hétfőn Kunhalmi Ágnes a pártok közös jelöltjével fényképezkedett a kerületben, s ezt írta a feltett képhez : „Ne hagyjátok magatokat Kedves Hetedik Kerületiek megtéveszteni, most Niedermüller Péter a legesélyesebb polgármester-jelölt! Ő az egyesült ellenzék közös jelöltje, ő képes legyőzni a Fideszt. Mindenki más a Fideszt tartja hatalomban!

Ejnye Ági, ejnye. No, akkor most még egyszer, szépen lassan, szótagolva, de akár nyomtatva, nagybetűvel is: nem az tolja a Fidesz szekerét, nem az tartja hatalomban a Fideszt, aki esélyesebb jelöltként elindul egy választáson. Hanem az (vagy azok), aki(k) nem az esélyesebb jelölt mögé áll(nak) be, és helyette elindítanak egy pártmutyik által kiválasztott, legesélyesebb jelöltnek kikiáltott összpárti, ámde jóval esélytelenebb jelöltet. (És az alkalmasságról még szó se esett. A gödöllői összpárti elindulásról különben mi a véleményed? Ha már…)

De most térjük vissza arra, ami ennél fontosabb: a képviselőjelöltek bemutatására.

Hunvald György

4. sz. egyéni választókerület: Hunvald András

lokalpatriotak4.jpg

A kerületben születtem és azóta is itt élek. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar másodéves joghallgatója vagyok. (…) Pártpolitikától való mentességemnek köszönhetően, helyi lokálpatriótaként az Erzsébetvárosiak érdekeit juttatnám érvényre a képviselőtestületben. Fő prioritásom az itt élők életminőségének javítása, amelynek megoldásait, elképzeléseit részletesen is elolvashatják a lokálpatrióták programjában. (A bemutatkozó teljes szövege ITT olvasható.)

5. sz. egyéni választókerület: Deák Péter

lokalpatriotak5.jpg

Mint a kerület szülötte, lokálpatriótája és a fiatal generáció képviselője valós modern szemlélettel tudom megfigyelni a körülöttem zajló világot. Hiszem, hogy a 2002-2010 közötti fejlődő időszak javuló tendenciája újra visszaköszönhet, amennyiben a bizalmat a jelen világunkat jól értő feladatközpontú, innovatív és eltökélt Erzsébetvárosiak kapják meg. (…) Munkámból kifolyólag napi kapcsolatot ápolok több kerületi vállalkozóval és rendszeresen szembesülök Erzsébetváros lakóinak igényeivel, szükségleteivel. (A bemu- tatkozó teljes szövege ITT olvasható.)

6. sz. egyéni választókerület: Ecseghy Ágnes

lokalpatriotak6.jpg

Eddigi pályafutásomat az önkormányzatiság határozta meg. Több szakterületén, több szintjén szereztem szakmai tapasztalatokat. Az Államigazgatási Főiskolán 1984-ben diplomáztam igazgatás-szervezőként. Egy cikluson keresztül foglalkoztam a XIII. kerület közügyeivel. 1998-ban tértem vissza hivatásszerűen a közigazgatásba. (…) 2010-től egy cikluson át a Főpolgármesteri Hivatal Agglomerációs Tanácsnoka mellett dolgoztam. (A bemutatkozó teljes szövege ITT olvasható.)

választási program folyamatosan elérhető ITT a honlapon,
legfelül, balra az első menüpont alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5615028068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2019.08.29. 22:38:31

Csak keményen, csapj az MSZP-sek szeme közé! XD
süti beállítások módosítása