Hunvald-blog

386. A képviselőjelöltek 10.

2019. szeptember 04. - HunvaldGyörgy

És akkor ezt legvégére: a polgármester-jelöltség mellett a 10. számú választókerület képviselőjelöltjeként is indulok az őszi önkormányzati választáson. A Verseny utca, az István és Dózsa György út, a Garay tér, valamint a Cserhát, Péterfy Sándor, Hernád és Nefelejcs utca határolta választókerületben indulnak még: Bónus Éva (Momentum) – Moldován László (ÉE) és a fideszes jelölt, Tímár László. Szép, sűrű mezőny.

Hunvald György

P.s.: A Lokálpatrióták összes képviselőjelöltje összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlások többszörösét – a hét végére hivatalosan is jelöltté válunk mindannyian.

10. sz. egyéni választókerület: Hunvald György

lokalpatriotak10.jpg

Családom négy generáció óta kötődik Erzsébetvároshoz. Itt élt nagyapám, ebben a kerületben született és élt apám. Itt születtem én is, és természetesen hosszú évtizedek óta itt is lakom. (…) Manapság a VII. kerületben élők, amikor felkelnek és elkezdik a napjukat, kilépve az utcára azt tapasztalják, hogy a lakókörnyezetük koszos, zajos ezért nem tudták kipihenni magukat. Rossz a levegő minősége, a közbiztonság csapnivaló. Ezen mindenképpen változtatnunk kell, hiszem, hogy közösen jobbá tehetjük a környe- zetünket. (A bemutatkozó teljes szövege ITT olvasható.)

választási programom folyamatosan elérhető ITT a honlapon,
legfelül, balra az első menüpont alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9415039698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása