Hunvald-blog

387. Hétvégi rövid (11)

2019. szeptember 07. - HunvaldGyörgy

Szép estét, jó estét. A héten befejeztük az ajánlásgyűjtést. A Lokálpatrióták mind a tíz képviselőjelöltje összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlások többszörösét – és mindannyian hivatalosan is jelölté váltunk. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott és azoknak is, aki segített összegyűjteni az ajánlásokat. Mi már készen állunk. Most Önök következnek. (A választási program folyamatosan elérhető ITT a honlapon, legfelül.)

lokalpatriotak3.jpg

A 3. sz. egyéni választókerület képviselőjelöltje.
Pirkadat: Fábián Roland a HetiTV-ben – 2019. 09. 05.

Más. Olvasom ezt a tegnapi cikket az atv.hu-n, miszerint a szocialisták szerint ellenzéki szempontból a legnehezebb a VII. kerületi helyzet, hiszen itt a volt MSZP-s polgármester, Hunvald György komoly támogatottsággal rendelkezik az ellenzék számára készült mérések szerint. (…) Ugyanakkor a szocialisták „hibátlannak” tartják az ellenzéki pártok közötti együttműködést Újpesten, míg Óbudán Molnár szerint a Fidesznek nincs esélye. Ilyenkor azért egy pillanatra csakcsak eszembe jut Arató Gergely, a DK kiváló frakcióvezető-helyettese, aki szerint „Hunvald György nem tekinthető komoly jelöltnek Erzsébetvárosban.” Hát, hacsakúgynem.

További kellemes hétvégét mindenkinek.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4515050534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása