Hunvald-blog

390. Ha van még tartása

2019. szeptember 16. - HunvaldGyörgy

Már kevesebb, mint egy hónap van október 13-ig. Azt hiszem, hogy eljött az idő, amikor érdemes lenne bemutatni a polgármesterjelölteknek, hogy mit is tudnak a VII. kerület múltjáról, jelenéről – meg egyáltalán, magáról az önkormányzatiságról. Itt az ideje, hogy mindenki láthassa, ki alkalmas és ki nem a polgármesteri posztra. És nem utolsósorban láthatóvá váljon, hogy végül is milyen programot kínálnak a választóknak.

klauzal_kitelep1.jpg

A vita egy demokráciában fontos dolog. 2002-ben és 2006-ban nyilvános, élő vitát foly- tattam az akkori polgármesterjelöltekkel. Most arra kérek minden polgármesterjelöltet, hogy vitázzunk ezekről a kérdésekről nyilvánosan, mert a jelölti vita hozzátartozik, ahhoz, hogy a szavazók eldönthessék, kit szeretnének támogatni.

Bízom benne, hogy lesz, aki megszervezi, mert abban biztos vagyok, hogy komoly jelölt nem utasíthatja el a vitát. Mert a jelöltek vitája kell.

Hunvald György

P.s.: Szombat délelőtt Földi Katalinnal a Klauzál téren voltunk, nagyon sokan jöttek a pultunkhoz azért, hogy kifejezzék, minket támogatnak október 13-án. Köszönjük!

***

Niedermüller Péter amúgy pár napja nyilvános vitára hívta ki Vattamány Zsoltot, de csak őt. Ha a polgármesterben van még tartás, akkor kiáll velem nyilvános vitára” – írta akkor a pártok jelöltje. Remélhetőleg nem csak Vattamány Zsoltnak van/lesz még tartása, hanem Niedermüller Péternek is – és mindketten kiállnak egy négyes vitára Moldován Lászlóval és Hunvald Györggyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7615098940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása