Hunvald-blog

393. Fussatok neki újra

2019. szeptember 25. - HunvaldGyörgy

Van abban valami „szórakoztató”, ahogy az egyik álhírre ráépül egy másik, és ettől hirtelen bombaként tálalhatók nettó hazugságok is. Itt van például a helyi Momentum tegnap esti ízléses, sajátos bájú akciója. (Nem linkelem be, mert erősen emlékeztet a Fidelitas megmozdulásaira, és mert nem kívánom reklámozni azokat, akiknek köszön- hetően ez az egész választási helyzet kialakult. Aki akarja, megtalálja.)

kislany_krumpli1.jpg

Viszont! Mivel szinte a teljes baloldali sajtó hülyeségeket írt a hétvégi krumpliról, néhány dolgot tisztába kéne tenni.

  1. A helyszín nem a Lokálpatrióták irodája volt és különösen nem Hunvaldé. Azt a Baloldali Jövő Fórum bocsátotta rendelkezésünkre.
  2. A segédkezők nem Hunvald kampánycsapatának tagjai voltak.
  3. Ők teljesen más minőségben voltak jelen, és nemzetiségi önkormányzat tagjaiként teljesen legálisan a nemzetiségi önkormányzat akcióihoz (pl. tanszercsomag stb.) szükséges kérelmeket rögzítettek — saját nyomtatványaikon.
  4. A Lokálpatrióták semmilyen adatbázist nem készítettek és nem készítenek. Aki ilyet állít, az hazudik és rágalmaz.
  5. Ezeket az akcióimat még talán a ’90-es években kezdtem — minden évben többször osztottam ruhát, élelmet, krumplit és hagymát. Igaz, akkor még nem volt Momentum. Ezt a tevékenységemet nem korlátoztam pillanatnyi, ha úgy tetszik momentumnyi időszakra; osztottam a mostani választás előtt és osztok utána is.
  6. Tavaly dr. Oláh Lajos kampányában is osztottam az országgyűlési választáson — ugyancsak krumplit és hagymát. Érdekes, de akkor még lelkesedett érte.
  7. Ezeket az akciókat saját pénzükből finanszírozzák a Lokálpatrióták. Szerencsére az a sok kártérítés, amelyet folyamatosan kapunk a magyar államtól és a hazugságokat terjesztő médiától, még a következő választásra is elég fedezetet nyújt az ilyen karitatív tevékenységre.
  8. Akik egy polgárról azt híresztelik, hogy krumpliért eladja a szavazatát, azok nem valók politikusnak, mert lenézik választóikat.

És akkor így a legvégire egy jótanács: az összefogott pártok kampánya ezidáig arról szólt itt a kerületben, hogy gyengítsenek engem és a Lokálpatriótákat. Mintha csak mi lennénk a pályán. Eddig nem támadták a Fideszt és polgármesterjelöltjét — mintha az a fél nem is létezne számukra. A hajrában talán foglalkozhatnának az ellenféllel is — már ha valóban győzni akarnak. Ha valóban a Fidesz legyőzése a cél. Ha meg nem...

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8815171704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása