Hunvald-blog

397. Doktor Oláh segít

2019. október 07. - HunvaldGyörgy

Igaza volt Virág elvtársnak, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk. Most pl. az elmúlt napokban az derült ki, hogy Oláh doktor szerint az a legesélyesebb jelölt, aki megnyeri a "Ki delegál több szavazatszámláló bizottsági tagot" versenyt. Merthogy a kreatív közvéleménykutatásos grafikon után Lajos ismét alkotott.

olah_szavszamlalo.jpg

Az általa szorgosan osztogatott újrahasznosított kép ezzel a fontos és nélkülözhetetlen új „információval” gazdagítja a választókat. Mit ne mondjak, tényleg sokat segít, és mindent elárul a jelöltek beágyazottságáról, alkalmasságáról. Értéke szinte felbecsülhetetlen.

Nos Lajos, elárulom, hogy mi eredetileg egyetlen szavazatszámlálót sem akartunk (azt tegyék meg a közpénzből gazdálkodó pártok), de az egyik jelöltünk mégis úgy döntött, hogy ő szeretné a segítőit bedelegálni, ezért aztán az utolsó pillanatban a körzetébe 4 tagot delegáltunk. És még valami, kedves Lajos: a választáson az nyer, aki a több szava- zatot kapja, nem pedig az, aki a több bizottsági tagot adja.

További szép estét mindenkinek.

Hunvald György

P.s.: Jó kis kampány ez, kár, hogy ilyen sz@r dolgokkal van tele.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6015207818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása