Hunvald-blog

398. Már csak három nap

2019. október 10. - HunvaldBlog

Már csak három nap van hátra az önkormányzati választásig. Három nap múlva új lapot nyithatunk a kerület történetében. Mert Erzsébetvárosban az elmúlt 5 évben nem történt semmilyen jelentős változás, hacsak nem vesszük ide az évek óta romló közbiztonságot, a „bulinegyed” egyre nagyobb zaját, és az ezzel járó koszt.

lokalpatriotak3_1.jpg

A jelenlegi polgármester a mostani kampány során sem mond semmit a választóknak arról, hogy mit szeretne tenni a jövőben. Az elmúlt öt évben nem tartott fogadóórát, nem beszélt a kerület lakóival, de mindegy is mit mond, abból úgysem lesz semmi.

Az ellenzéki pártok közös jelöltje az Orbán rendszert szeretné leváltani, de a kerületben lévők problémáit nem hallja, vagy nem akarja hallani. Alternatívát nem nyújt, vitát nem fogad el. Több párt ránk erőltetett külsős jelöltje, aki egy márciusi tévéinterjúban maga is beismerte, hogy bohóckodás lenne a részéről az indulás, hiszen nincs önkormányzati tapasztalata és gyakorlata. Mit várhatunk így tőle?

Október 13.-án szavazzunk arra, aki korábban már bizonyított polgármesterként a kerületben. Aki itt él, és akinek mind szakmai múltja, mint tapasztalata alapján tudjuk, hogy valódi változást akar. Tudja a helyes utat, amivel Erzsébetváros újra virágzó kerülete lehet Budapestnek, és reményt hozhat az erzsébetvárosiak életébe. Szavazzunk Hunvald Györgyre és a kerületi képviselőjelöltjeire, akik miután itt élnek ugyanúgy látják a jelenlegi problémákat, és tudják, hogyan változtassanak rajta.

Október 13-án szavazzanak a Lokálpatriótákra, a szavazólapon keressék az FLE szimbólumot!

***

A Lokálpatrióták képviselő-jelöltjei:

  1. EVK: Horváth Zsuzsanna
  2. EVK: Földi Katalin
  3. EVK: Fábián Roland
  4. EVK: Hunvald András 
  5. EVK: Deák Péter
  6. EVK: Ecseghy Ágnes
  7. EVK: Török Csaba Norbert
  8. EVK: Algács Tibor Zsolt
  9. EVK: Varga István Tibor
  10. EVK: Hunvald György

Polgármester-jelölt: Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7615216196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása