Hunvald-blog

409. Hétvégi rövid (13)

2019. november 09. - HunvaldBlog

Még a nyáron történt, hogy az egész Donáth-család célkeresztbe került. A kormányközeli lapokban előbb Donáth Lászlót, majd lányát, a Momentum EP-képviselőjét egy névtelen levélre hivatkozva vádolták meg zaklatással. Donáth Anna pert indított a hamis és hazug történettel előálló, közpénzből dorbézoló kormánymédia ellen.

donath_anna1.jpg

… be fogom perelni a hamis történettel előálló propagandalapokat. Látni fogjuk, amint megszégyenülten állnak a bíróság előtt, válaszok nélkül, tények nélkül, valami homályos kitalációt védelmezve. Végig fogom csinálni, és fizetni fognak a hazugságért.

Most a bíróság elrendelte a nyomozást ismeretlen tettes ellen, rágalmazás vétsége miatt Donáth Anna feljelentése alapján. És kihallgatják a Ripost meg az Origo főszerkesztőjét a lejárató cikkek ügyében. (Megj.: És a PS? Magyar Hírlap? Meg a többiek? Nehogy már Bástya elvtársat ne…)

A tanúkihallgatásról a Momentum EP-képviselője számolt be Facebook-oldalán.

Más: dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodával szerződött az önkormányzat folyó szerződé- seinek átvilágítására és sajtóperes ügyekre Erzsébetváros új vezetése – írja ma az Index. Niedermüller Péter, a kerület DK-s polgármestere azt mondta, nem a teljes, céges átvilá- gítást bízták Czeglédyékre, annak a munkának csak egy részét. A cégek átvilágítását egy másik iroda végzi.

Valamennyi eddigi ügyvédi megbízást felmondta a kerület. Czeglédy szerződése és a megbízás értéke nem nyilvános, de a polgármester szerint "természetesen minden szerződés, és az átvilágítás eredménye is nyilvános lesz." 

További szép estét, kellemes hétvégét mindenkinek.

UPDATE 2019.11.10. 09:43 - Kétmillió forintot kap év végéig Czeglédy Csaba irodája Er- zsébetvárostól. Nyilvánossá tették a szerződést, amiben az önkormányzati átvilágítással és sajtóügyekkel bízták meg. (Index) - Az ügyvédi megbízási szerződés ITT nézhető meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr815299260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása