Hunvald-blog

412. A "keresztény" demokrácia diadalútja

2019. november 19. - HunvaldBlog

Majdnem kimaradt: Módosítaná az Országgyűlésről szóló törvény
fegyelmi szabályait Kocsis Máté. 
A jövőben akár hatvan napra is kitilthatják
a parlamentből a renitens képviselőket. (444.hu)

A legtisztább az lenne, ha az ellenzéki képviselőket eleve kitiltanák a parlamentből (és a képviselőházból). A tiszteletdíjukat automatikusan az engedélyezett egyetlen civil szervezetnek, a CÖF-nek utalnák át. Ez a nevében is szereplő "összefogás" szellemében begyűjtené és elzárná ezeket a renitens, Magyarbasival nem együttműködő alakokat.

hadhazy_parlament2019.jpg

Ehhez megkapná jogelődje, a Hazafias Népfront ingatlanait, amelyeket az állam az elzáró funkció ellátásához díjmentesen átalakítana.

Fügedi Ubul

***

De itt van még ez is. Csak hogy örüljünk: A bírói függetlenséget csorbító javaslatokat talált az Amnesty egy salátatörvényben. A törvényjavaslat egyúttal azt is elintézi, hogy a nemrég alkotmánybíróvá választott Handó Tündét mandátumának lejárta után kötelező legyen kinevezni kúriai tanácselnökké.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4015314138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása