Hunvald-blog

422. Csontvázpotyogás

2019. december 19. - HunvaldBlog

Lassan bárhova is lép a kerület új, ellenzéki vezetése, mindenütt csontvázakba botlanak. Még a múlt hét végén írta meg többek közt a 168 óra, hogy a korábbi, Vattamány Zsolt vezette fideszes önkormányzat két marékkal szóra ki a pénzt különféle ügyvédi irodákba; és százmilliókat égethettek el így. Miközben a 27, vagyonokért szerződtetett irodából csak egy, egyetlen egy végzett érdemi munkát – az átvilágítás szerint.

vatta2019.jpg

Egy ügyvédi irodának például 100 ezer forintos óradíjat fizettek és volt nagy értékű szerződés szóbeli tanácsadásról is. Hasonlóan kirívó dr. Futó Barnabás szerződése, ő bruttó 50 ezer forintos óradíjért, évi mintegy 9 millió forintos keretösszeggel látta el Erzsébetváros jogi képviseletét.

Egy most szerdai háttérbeszélgetésen pedig Niedermüller Péter elmondta, hogy lakás- katasztert kellett készíteniük (eddig ugyanis nem volt), ami alapján kiderült, hogy 460 üres önkormányzati lakás van a kerületben, de mindegyik lakhatatlan. Továbbá az is kiderült, hogy egy rendelet értelmében előfordulhatott olyan, hogy egy 30 milliós lakást nagyjából 6 millióért megvehettek, majd azt pár nappal később piaci áron továbbértéke- síthették. Az új vezetés ezért várhatóan büntetőfeljelentéseket tesz majd.

Egyszóval, vannak gondok dögivel.

Ezek után most már árulja el végre valaki – többen, több helyen, többször is kérdezték már, de hiába, elfogadható válasz eddig sehonnan sem érkezett – hogy miért is szavazta meg az új képviselőtestület Vattamány Zsolt dupla végkielégítését, s miért fogadta el szó nélkül az igencsak bőkezűre sikeredett szabadságmegváltását?!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9815359248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása