Hunvald-blog

443. Lex Dézsi

2020. február 22. - HunvaldBlog

Benyújtották a Lex Dézsit: módosítják a törvényt a győri polgármester miatt. Mostantól egészségügyi munkát is vállalhatnak a polgármesterek. Dézsi egyszerre lesz főorvos és polgármester. (Index) 

Egyedi törvények. Ha megnézitek a korábbi részeket, ti is láthatjátok, hogy egyre sűrűbbek ezek... Várom azt a törvényt, amely törvényalkotó joggal ruházza fel majd — nem a miniszterelnököt, hanem személyesen Orbán Viktort. Ez egy 2/3-os tv. lesz, tehát Magyarbasi törvényalkotó joga akkor is megmarad, ha elveszti a választást és vele a pozíciót. Persze ha az ilyen törvényt Orbán Viktor 2/3-a megszavazza, az automatikusan 2/3-os törvény lesz, amely felülírja a feleseket.

ezigen_500_1.gif

Más: Mit jelent az a szó, hogy "arányos"? Azt írj a HVG, hogy Palkovics László miniszter egy győri panellakást adott egy budavári ingatlanért cserébe. Ebben a kis abszurdban nekem a leginkább az a rész tetszik, amelyben a győri lakás tulajdonosa bevallja, hogy fogalma sincs, meddig laktak az új bérlők a lakásában. Vagy hogy ott laknak-e még mindig. Vagy egyáltalán, hogy ki most a "bérlő"? Vannak benne más szépségek is. Van választék. Kinek-kinek ízlése szerint a bőséges kínálatból.

Fügedi Ubul

***

Rugalmasan alakítja a kormány a jogszabályokat, ismét hajlítanak egyet a jogállamon: Képzelt interjú Győr új polgármesterével, Dézsi Csaba Andrással. De lehetne akár valóságos is. Azzal az emberrel, aki miatt megint törvényt módosítanak, hogy ő több lábon állhasson. (via Kolozsvári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4915486856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása