Hunvald-blog

445. Bízz bennem!

2020. február 28. - HunvaldBlog

Ká: Pssz! Senki sem megy sehová! Itt maradnak a majmócák!
És felém fordulnak mind! Jól láttok? Jól hallotok?
Majmócák: Látunk és hallunk, ó, Ká!

Most a koronavírus minden figyelmet magához vonz, de a történelmi kihívás továbbra is a migráció – kezdte szokásos pénteki igehirdetését Orbán Viktor. Bízzunk az orvosainkban, rendőreinkben. Bennem is bízzanak – tette még hozzá. Majd a járvány témáját letudva a nemzeti konzultáció ügye következett, és előkerült az alufóliasisak.

dzsungel_konyve2.jpg

Hogy is mondta a Dzsungel könyvében nagy Ká, az óriáskígyó – aki nem mellékesen egy mocskos-rücskös spárgagiliszta? „Bízz bennem, csak bennem.” Hát akkor bízzunk. Külön- ben is, miért ne bíznánk? Ahogy a 2013-as nagy havazást is megoldotta a kormány meg az operatív törzs – Ha lázas és beteg, üljön át egy másik autóba! – ezt is meg fogják oldani. Ha meg nem, akkor Soros.

Tényleg olyan, mint a Móricka: mindenről ugyanaz jut az eszébe. Egészen nevetséges, hogy egy világjárvány küszöbén arra fog milliárdokat elbaszni a pénzünkből kamukonzultáción meg óriásplakáton, hogy bizonygassa: lécci inkább féljünk a migránuspomogácsoktól meg Soros Györgytől. (Ha pedig lesz koronavírusos megbetegedés Magyarországon, Habony és csatolt részei két perc alatt fogják rá a menekültekre, meglátjátok) – Ceglédi Zoltán

A kormány és a min. elnök által hosszú évek óta gerjesztett hisztériában a hülyeség most is úgy terjed, mint a vírus, mindenki elkezdett vásárolni, mint állat. Pedig kormánypárti és ellenzéki képviselők már tegnap bejelentették, hogy minden parlamenti párt kész fellépni a koronavírus magyarországi terjedése ellen. Ha szükséges, akár jogszabályok gyorsított elfogadásával is. Nobaszki! Az aztán biztosan sokat segít, ha a jól működő egészségügy helyett lesz egy Stop Koronavírus! jogszabály, a rohadék kis vírus attól azonnal meg is áll a határon! Na, menjetek ti a picsába! Vagy legalább üljetek át egy másik országba!

P.s.: Persze hogy jön a vírus, persze hogy nem árt elővigyázatosnak lenni, de pánikra semmi ok. Az csak a hozzám és a min. elnökhöz hasonló idősebb emberek közt szedi áldozatait. (a Szerk.)

***

Országos szintű intézkedésnek első körben természetesen meg kell hosszabbítani a nemzeti csirkehálót, egyelőre Sopronig, ha az sem tetszik, akkor Hegyeshalomig. Alagutakat előre megásni, lefotózni, majd gondosan betömködni. Ide vírus a lábát be nem teheti! A csirkehálóra 100 méterenként kifüggeszteni a 10 parancsolatot több nyelven, beizzítani az óriásplakátokat, az országot kitapétázni, hogy a koronák is jól megértsék: „Ha Magyarországra jössz, nem fertőzheted meg a magyar embereket”.
(via Kolozsvári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5215495844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása