Hunvald-blog

478. Diktátorsimogató

2020. június 06. - HunvaldBlog

„Ilyen járványos időben is akad még diktátor Európában,
akihez el lehet szaladni egy kicsit pacsizni.”

Nagy haverkodás Európa utolsó diktátorával. Orbán szerint „a két nép és a két ország sokkal közelebb van egymáshoz, mint azt gondolni szoktuk”. Attól tartok, már megint igaza van. És napról napra közelebb kerülünk egymáshoz.

orban_lukasenka2.jpg

Lukasenka szerint pedig Fehéroroszországnak az a Magyarország a legközelebbi partnere az EU-ban, amely „mindenki másnál jobban megért bennünket”. Ez viszont pontatlan. A helyes szó nem a "legközelebbi", hanem az "egyetlen".

Fügedi Ubul

P.s.: Nincs is szebb péntek annál, mint amikor Orbán Viktor Minszkben találkozik Európa utolsó diktátorával, és boldogan parádézik vele. Hazánk zsebredugott hírneve ezzel tovább erősödött. Gratulálok!

***

Röviden: A Századvég ismételten elemzett a propaganda tv reggeli adásában. Az elemzésből kiderült, hogy Orbán Viktor diktátortalálkozójának – amely Fehéroroszországban volt esedékes – nagy a jelentősége, hiszen ez is azt mutatja, hogy Magyarország az EU előtt jár egy lépéssel. A magyarázat szerint azért, mert az EU által kiszabott gazdasági szankciók ellenére is tárgyalni megy a magyar kormány, ami igen érdekes elgondolás. Az EU ugyanis nem viccből léptetett életbe szankciókat. (…) De mindez nem érdekli a magyar kormányt, ők üzletelni akarnak Európa utolsó diktatúrájával, ezzel egy olyan partnert szerezve maguknak, aki a bajban segíthet. (via Kolozsvári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1415746198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása