Hunvald-blog

483. Szuper ötlet. Aha.

2020. június 21. - HunvaldGyörgy

Olvasom a hírt, hogy csikkgyűjtőket helyezett ki a Momentum a Városmajorban. "Rájöttünk, hogy azért van olyan sok csikk eldobva, mert nincs csikkgyűjtő” – írja a Momentum Hegyvidéki szervezete.

Ez jó. 14 évvel ezelőtt Erzsébetvárosban már mi is "felfedeztük" ezt a roppant bonyolult összefüggést. Kár, hogy az utánunk következő önkormányzati ciklusok hagyták lerohadni azt a sok fejlesztést, amit akkoriban úttörő jelleggel az erzsébetvárosiak kényelméért megvalósítottunk.

csikktarto1.jpg

Mindenesetre elkezdem előszedni ezeket a több mint 10 évvel ezelőtt megvalósított apró dolgokat, hogy időt spóroljak meg a mostani vezetőknek. Hogy ők is minél több, teljesen új és szupernél szuperebb ötlettel állhassanak elő.

Hunvald György

***

Ezer darab csikkgyűjtőt szerelnek fel ebben az évben Budapest VII. kerületében, ami a városrésznek egy fillérjébe sem kerül. A parányi fémtartályokat egy cég adományozza Erzsébetvárosnak, cserébe reklámokat helyezhet el rajtuk. (Origo: Csikkgyűjtőket kapott Erzsébetváros - 2006. augusztus 16.)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9015905326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása