Hunvald-blog

487. Csak csendben jelzem

2020. július 03. - HunvaldGyörgy

Jó estét, jóestét. Ez a felettébb érdekes szórólap volt a postaládámban. Először azt hittem provokáció, mert annyira dilettáns nem lehet egy önkormányzati cég, hogy a tájékoztató anyagukon úgy reklámozzák az új ügyfélszolgálati helyük elérhetőségét, hogy idézem: "Telefonszám: egyelőre nincs info"

evin1.jpg

A kerületi önkormányzat tulajdonában lévő Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt. (EVIN) üzemelteti a parkolást a kerületben.

A lapocska túloldalán pedig parkoló ellenőröket keresnek. Nem túl késő ez 2020. június 30-án (ekkor szórták tele vele a postaládákat a házban)? Hiszen a július 1-től újrainduló fizetőparkoláshoz az egyik legfontosabb, hogy legyen, aki ellenőrizzen. Mert ha nincs ellenőrzés, akkor nem fizet senki.

Tegnap, július 2-án kíváncsiságból elkezdtem járni a kerület utcáit a Károly körúttól a Dózsa György útig. Egy ellenőrt sem láttam.

Eddig az volt a baj, hogy nincs fizetőparkolás. Ez valóban baj volt két okból (az önkor- mányzatnak nincs bevétele és a helyiek nem találnak parkolóhelyet). Csendben jelzem, ha ilyen "hozzáértéssel" kezeli az önkormányzat ezt a területet, akkor nem is lesz pénze...

Hunvald György

P.s.: Most már nem csodálkozom, hogy nincs az ügyfélszolgálatnak telefonszáma, mert kívülről sem reklámozzák magukat. Talán az lehet mögötte, hogy a jó ügyfélszolgálatnak nem kell cégér…

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr715980408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása